Home Diverse 3 motive pentru care ar trebui să cumperi un apartament într-un complex...

3 motive pentru care ar trebui să cumperi un apartament într-un complex rezidențial

1216
1
complex rezidențial

Cu toții ne dorim o casă pentru că așa e normal. Vrem să deținem un acoperiș deasupra capului în momentul în care ne întemeiem o familie și trebuie să facem acest pas cât suntem încă tineri. În regulă, ne dorim case dar dilema care apare ulterior reușește să pună în dificultate pe foarte mulți dintre noi: ansamblu rezidențial sau un apartament într-un bloc vechi dar mai bine amplasat? Ei bine, vom vedea în cele ce urmează care sunt motivele principale pentru care ar trebui să cumperi întotdeauna un apartament într-un ansamblu rezidențial.

3 motive pentru care ar trebui să cumperi un apartament într-un complex rezidențial

  1. Prețurile sunt mai mici, suprafețele mai mari. Nu cred că trebuie să petreci foarte mult timp online ca să realizezi faptul că apartamentele nou construite sunt mai mari ca suprafețe și mai ieftine ca preț. De exemplu poți să dai lejer 40.000 de euro pentru o garsonieră în zona lacul Tei, când cu 40.000 poți cumpăra un apartament cu două camere de 60 de metri pătrați într-un ansamblu rezidențial aflat într-adevăr într-o zonă ceva mai îndepărtată de centrul Bucureștiului.
  2. Zona este mult mai liniștită față de centru. Eu unul nu am înțeles niciodată de ce Dumnezeului ai vrea să îți cumperi un apartament fix în centrul Bucureștiului. Ca să stai ore întregi în trafic de fiecare dată când ieși din casă și pleci cu mașina personală? Bucureștiul ăsta are multe enigme, pe lângă motivul pentru care prețurile imobiliare sunt așa de mari. Nimeni nu poate pricepe de ce unii oameni doresc să plătească un sac de bani pentru a beneficia de… aglomerație.
  3. Zona este mult mai bine securizată. Cei care caută un apartament de vânzare București au observat probabil că cele disponibile în anumite ansambluri rezidențiale sunt oarecum mult mai bine securizate față de un apartament din Berceni de exemplu. Acesta este unul dintre motivele pentru care ar trebui te orientezi către această variantă pentru că într-o societate în care oamenilor nu le prea place munca, e normal ca infracționalitatea să fie în continuă creștere.

Și lista poate continua dar am găsit pe net un articol intitulat 6 criterii pe care trebuie să le urmărești când cumperi un apartament în București. Vă invit să-l citiți și pe acesta.

1 COMMENT

  1. Da! Da! Da! Locuiesc intr-un apartament din complexul rezidential Cosmopolis, dar ai mei au incercat sa ma convinga sa-mi aleg unul in Bucuresti, insa am ales acest complex intocmai pentru ca vine cu un bagaj de beneficii, beneficii pe care nu le poti gasi intr-un apartament din centrul capitalei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here