Home Diverse Baia cafenelei nu trebuie niciodată neglijată

Baia cafenelei nu trebuie niciodată neglijată

722
0
baia cafenelei

Cei care umblați prin cafenele aveți de multe ori nevoie să mergeți și la baie și ați observat că acea cameră intră uneori în antiteză cu frumusețea incintei pe care ați frecventat-o. Patronii de asemenea locații investesc multi bani în aspectul general, în confortul clienților ceea ce este foarte ok și corect, însă pe altă parte neglijează baia. Din punctul meu de vedere baia unei locații în care clienții consumă alimente sau băuturi nu trebuie niciodată neglijată și sunt sigur că s-a întâmplat uneori să folosiți o asemenea baie din care lipseau săpunul lichid sau șervețelele cu care să te ștergi pe mâini după ce folosești toaleta și te speli. De uscătoare pentru mâini, nici nu mai zic.

De ce este neglijată baia unei asemenea incinte?

Uneori cei care dețin asemenea localuri uită să atribuie în seama unui angajat grija băii, devine așa un fel de cameră a nimănui de care nu răspunde nimeni. Alteori, patronii atribuie această baie angajaților dar nu le aplică o mărire la salarii și astfel nimeni nu-și dă nimeni interesul să o întrețină.  Există și cazuri în care baia este neglijată cu bună știință din pricina cheltuielilor. Încă mai există din păcate în România acel gen de patron care vrea să ducă acasă și ultimul leu din profit, fără să fie nevoit să investească în consumabile, reparații, uneori chiar și salarii.

Ce presupune de fapt îngrijirea corespunzătoare a băii cafenelei?

Lucrurile sunt destul de simple, există foarte multe produse de curățenie profesionale care îți pot oferi o baie curată lună fără prea mari eforturi. Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.clinit.ro și să comanzi produse de curățenie profesionale specifice, de la detergenți, odorizanți, dezinfectanți, până la coșuri de gunoi. De asemenea, tot din asemenea magazine online puteți să vă dotați baia și cu uscătoare de mâini, cu dispensere pentru prosoape de hârtie de mâini sau igienică, cu dozatoare de săpun și așa mai departe. Cred că aș putea de fapt să număr pe deget cafenelele care au investit într-un uscător de mâini pentru baia lor și nu înțeleg de ce. Reușești să faci destul de multă economie cu ajutorul lui chiar dacă folosește curent electric.

Baia cafenelei nu ar trebui niciodată să fie neglijată. Este o cameră la fel de importantă pentru unii clienți precum incinta în sine. E drept, poate că nici 10% dintre clienți nu ajung să o folosească dar din punctul meu de vedere, cei care doresc să aibă un business 100% serios, 100% orientat către client, ar trebui de asemenea să aibă grijă și de acest aspect, aș băii.

Vouă vi s-a întâmplat vreodată să mergeți la baia unei cafenele și să constatați că nu aveți săpun, prosoape sau că acea cameră se afla într-o stare destul de proastă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here