Home Lifestyle Zannone – insula italiană a orgiilor

Zannone – insula italiană a orgiilor

1288
0
Zannone

Înconjurată de ape de smarald, ascunsă sub un cer albastru și plină de peisaje pustii, insula Zannone are tot ce ți-ai putea dori de la o insulă italiană părăsită. Ei bine, această  insulă mai este renumită pentru ceva destul de ciudat, respectiv pentru orgii sexuale.

„Vezi acea vilă albă? Acolo Casati Stampa organiza celebrele orgii sexuale” spune un fost pescar pe nume Giorgio Aniello, în timp ce arată cu degetul către vârful unei stânci. Aniello este un vizitator regulat al insulei Zannone și obișnuiește să ducă des turiști pe coasta de vest a Italiei.

Cea mai mare atracție, în afară de frumusețea sălbăticiei insulei este trecutul sexy și întunecat al lui Marquis Casati Stampa și a soției sale Anna Fallarino, o fostă actriță.

„Era un bărbat bine, un tip căruia-i plăcea să se uite la fotografiile în care soția sa făcea sex cu alți bărbați mai tineri. Într-o bună zi, a luat-o razna. Se săturase de sex în trei, a împușcat cele două femei care-l întrețineau după care s-a sinucis și el” spune Aniello.

În anii 1960, Zannone era un resort secret de vacanță pentru cuplurile de aristocrați. Nobilii mergeau la vânat în timp ce tinerele neveste își omorau timpul cu activități diverse. Zeci de iahturi și bărci opreau aici în weekend, ca să coboare duci, baroni și contese, VIP-uri și miliardari. Oaspeții obișnuiau să bea mult iar în acea casă se zvonește că ar exista o cameră a oglinzilor din care erau spionate partidele de sex.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here