Home International Nigeria boicotează băuturile Coca Cola pe motiv că ar fi otrăvitoare

Nigeria boicotează băuturile Coca Cola pe motiv că ar fi otrăvitoare

756
0
băuturile Coca Cola

Consumatorii de Sprite și Fanta au mai multe motive să fie îngrijorați pentru că nu doar carii în dinți pot cauza aceste băuturi. Decizia unui tribunal din Lagos a subliniat faptul că produsele Coca-Cola ar putea fi otrăvitoare. Astfel, se pare că aceste băuturi conțin un nivel foarte ridicat de acid benzoic și aditivi care, amestecați cu acid ascorbic, ar putea să fie periculoși pentru sănătatea oamenilor.

Astfel, tribunalul a obligat Nigerian Bottling Company (NBC) să trimită o scrisoare de avertizare către Coca-Cola în ceea ce privește combinația dintre Vitamina C și băuturile Fanta, Sprite. De asemenea, tribunalul a mai aplicat o amendă de 6350 de dolari pentru National Agency For Food and Drug Administration and Control (NAFDAC) considerând că nu a reușit să asigure standardele de sănătate.

„În această cauză, NAFDAC a fost foarte neglijentă iar consumatorii de Fanta și Sprite fabricate de Nigeria Botting Company nu au aflat la timp despre faptul că amestecarea lor cu acidul ascorbic (Vitamina C) poate să devină otrăvitor” spune judecătorul.

Previous articleIndia vrea să zidească granițele cu Pakistan și Bangladesh
Next articleDe ce se teme SUA de expansiunea Rusiei în Libia și Afghanistan
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here