Home Terorism Khalid Masood este teroristul vinovat de atacul de la Londra

Khalid Masood este teroristul vinovat de atacul de la Londra

884
0
Khalid Masood

Poliția care investighează cel mai mortal atac terorist din Marea Britanie din ultimii 12 ani au dat publicității numele atacatorului, este vorba despre un bărbat în vârstă de 52 de ani pe nume Khalid Masood. Acesta a murit în urma intervenției forțelor de ordine dar se cunoaște faptul că a fost inspirat pentru acest atac de către ideologia islamică.

4 oameni și-au pierdut viața în acest atac terorist. Un american și o englezoaică de origine spaniolă au murit pe trotuar când Khalid Masood a intrat cu mașina peste ei pe podul Westminster.

Apoi, Khalid Masood a înjunghiat un polițist neînarmat care păzea Porțile Carriage aflate la intrarea într-o curte frecvent utilizată de membri Parlamentului .

O a patra victimă a murit joi noapte la spital după ce s-a renunțat la susținerea funcțiilor vitale cu ajutorul aparatelor. O agenție de știri afiliată ISIS a revendicat atacul  de miercuri, atac în urma căruia 29 de oameni au necesitat îngrijiri medicale.

În acest moment, 6 persoane se află încă în stare foarte gravă.

Ultimele știri legate de atacul terorist dus la capăt de Khalid Masood

  • Khalid Masood a fost condamnat de multe ori la închisoare pentru violență dar nu pentru terorism, potrivit rapoartelor poliției
  • Kurt Cochran, din Utah este americanul ce și-a pierdut viața în timpul atacului terorist
  • Cei răniți sunt cetățeni din 10 țări diferite, printre care enumerăm Franța, Coreea de Sud și Statele Unite ale Americii
  • Mai multe adrese au fost percheziționate în Birmingham și alte câteva arestări au fost efectuate.
  • Regina Elisabeta a II-a transmite gândurile bune și condoleanțele alături de rugăciuni familiilor celor decedați în acest atac terorist.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here