Home International Fotografiile cu Hitler care s-au vândut cu 41.000 de dolari

Fotografiile cu Hitler care s-au vândut cu 41.000 de dolari

711
0
Hitler

Câteva fotografii cu Hitler recuperate din buncărul său de Fuhrer au fost vândute la o licitație pentru suma de 41.000 de dolari. Cumpărătorul este deocamdată necunoscut.

Fotografiile însă, sunt mai mult decât speciale.

De exemplu, într-una dintre acestea, Hitler stă confortabil într-un fotoliu, pe veranda vilei sale din sudul Germaniei, citind un document. În altă fotografie, apare lângă niște copii care zâmbesc.

Albumul cu pricina a fost luat de un fotograf în 1945 după ce a văzut un soldat rus care l-a scos dintr-un sertar din dormitorul Evei Braun, la scurt timp după ce ea și Hitler s-au sinucis.

Eva Braun și Adolf Hitler s-au căsătorit pe data de 29 aprilie 1945 și s-au sinucis împreună în ziua imediat următoare. Ea a fost fotograf și asistent personal al lui Hitler în anii dinaintea morții.

Albumul cu aceste fotografii a fost scos la licitație miercuri de C&T Auctioneers în Royal Tunbridge Wells din Marea Britanie.

Previous article3 motive să cumperi o baterie auto de pe internet
Next articleKhalid Masood este teroristul vinovat de atacul de la Londra
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here