Home Lifestyle Cum să ții copiii ocupați în avion fără electronice

Cum să ții copiii ocupați în avion fără electronice

733
0
avion

E destul de dificil să călătorești cu copiii în avion, chestia asta o poate confirma orice părinte și orice tânăr care a avut ocazia să stea în preajma unui alt călător ce zbura împreună cu copiii săi. Din păcate, copiii deranjează destul de mult atunci când zboară și cum în avion nu prea ai voie cu telefoane mobile sau alți draci electronici, o să vedem în cele ce urmează cum poți să-i cumințești cu alt fel de activități astfel încât să nu facă probleme nimănui.

Cum să ții copiii ocupați în avion fără electronice

  1. Adu câteva dintre jucăriile lor preferate. Știu că în ziua de azi majoritatea copiilor au jucărie preferată telefonul sau tableta pe care le butonează non stop, dar trebuie să existe acolo o mașinuță sau o păpușică dacă discutăm despre fete, care să le placă lor un pic mai mult.
  2. Vezi ce jocuri sunt disponibile la bord. Trebuie să știi că avioanele au un sistem de entertainment care s-ar putea să fie apreciat de cei mici. Sistemele de entertainment presupun muzică, filme jocuri, pe care le poți accesa din iar companii precum Etihad Airways au la bord oameni care fac face-painting sau care se ocupă cu entertainment pentru cei mici.
  3. Alege zborurile care corespund cu programul lor de somn. În avion, cel mai cuminte copil este acela care doarme așa că ai putea să încerci să faci rost de bilete la un zbor care corespunde cu programul lor de somn. Oricât de năzbâtios ar fi cel mic, dacă este somnoros va fi cuminte.
  4. Distrage-le atenția cu mâncare. Vino de acasă cu niște prăjituri, cu niște biscuiți care mai de care mai interesanți. Dacă știi că le plac anumite prăjituri, poți să aduci cu cine câteva cu care să le distragi atenția atunci când vor să fie năzbâtioși. Desigur, fără prea mult zahăr.
Previous articleArmata SUA a participat la primul raid aerian din Siria, împotriva ISIS
Next articleFeribotul Sewol a fost scos la suprafață după 3 ani de la celebrul naufragiu
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here