Home Diverse 3 motive să cumperi o baterie auto de pe internet

3 motive să cumperi o baterie auto de pe internet

738
0
baterie auto

Pentru mulți șoferi, momentul în care constată că le-a murit bateria de pe mașină este o tragedie. Înjurături de toți sfinții nu mai au cum să salveze această cheltuială neprevăzută dar cu timpul, se obișnuiesc cu ideea că nu au de ales. Din păcate, automobilele au evoluat foarte mult pe parte de confort și de putere dar au rămas la fel de primite ca acum 100 de ani din punct de vedere al principiului de funcționare: depind de baterie și de anvelope.

Ei bine, dacă te numeri printre „norocoșii” care s-au trezit dimineață și au constatat că nu mai pot folosi mașina pentru a merge la muncă din cauza bateriei foarte slabe, nu dispera. Gândește-te că discutăm despre consumabile, acea baterie nu are cum să țină toată viața. De cumpărat, e destul de simplu să cumperi alta de la magazinele de piese auto din oraș dar în acest articol îți voi povesti de ce e mai bine să cumperi baterii auto de pe autohut.ro, adică de pe internet.

3 motive să cumperi o baterie auto de pe internet

  1. Prețurile sunt mai mici decât la magazinele din oraș. După cum spuneam mai sus, aceste baterii auto te lasă baltă când îți e lumea mai dragă, nu anunță dinainte așa că ești luat prin surprindere de cele mai multe ori și nu ai banii pregătiți pentru o asemenea cheltuială. Dacă vei comanda un acumulator auto online îl vei putea cumpăra cu cel puțin 20% mai ieftin față de magazinele din oraș.
  2. Operațiunea este mult mai simplă. Practic, dai comandă de baterii auto Varta să zicem și apoi aștepți curierul. Curierul îți va lua bateria veche, o va da pe cea nouă și totul se va întâmpla la tine la ușă. Dacă o să te duci să cumperi așa ceva din oraș o să ai nevoie de taxi și costurile iarăși sar în aer. Mie unul mi se pare destul de complicat să urci bateria aia într-o altă mașină și să mergi în oraș.
  3. Diversitatea este mult mai mare online. Nu știu câți dintre voi ați căutat vreodată doar baterii auto Varta, eu însă sunt mare fan al acestui brand. Când mi s-a dus bateria pe mașina mea am căutat în mod expres un tip de acumulator auto Varta pe care abia l-am găsit prin magazinele din oraș. Online însă, în special pe autohut.ro, se găsește fără nici un fel de problemă.

În linii mari, ați face bine să vă orientați către online în cazul în care vă treziți cu o baterie nefuncțională pe mașina dumneavoastră. Pe internet, prețurile sunt mai mici, operațiunea devine mult mai simplă chiar dacă mai trebuie să aștepți o zi în plus și partea ce mai bună este că ai ce să alegi, nu ești nevoit să alegi doar între 3 modele de baterii.

Știm cu toții că dacă ai o mașină diesel e nevoie de o baterie mult mai puternică și etc… Dacă ai nevoie de date tehnice, vezi aici alte sfaturi utile pentru alegerea unei baterii auto.

Previous articleFeribotul Sewol a fost scos la suprafață după 3 ani de la celebrul naufragiu
Next articleFotografiile cu Hitler care s-au vândut cu 41.000 de dolari
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here