Home Lifestyle Îți place să călătorești? Iată câteva clădiri istorice incredibile în care te...

Îți place să călătorești? Iată câteva clădiri istorice incredibile în care te poți caza

732
0
clădiri istorice

În momentul în care dorești să călătorești și să rămâi cu amintiri unice, frumoase, o să încerci să vezi locuri cât mai speciale și să te cazezi în niște hoteluri ceva mai excentrice. Ei bine, cum sună clădirile istorice? Dacă-ți place ideea, stai pe-aproape întrucât în acest articol vei vedea câteva clădiri istorice în care poți petrece nopți de neuitat, te poți caza ca într-un hotel oarecare.

Villa Saraceno, Italia – orașul antic Vicenza a luat naștere în urmă cu 2000 de ani dar abia în secolul 16 arhitectul venețian Andrea Palladio a construit un set de vile numite de asemenea după acesta. Vilele fac parte din complexul Palladian Villas of Veneto, un loc ocrotit de UNESCO iar cea care iese în evidență cel mai bine este Villa Saraceno pentru că este un vechi templu roman.

Casa Guidi, Italia – construită în secolul 15 pentru o familie florentină bogată, această casă numită Palazzo Guidi a fost împărțită ulterior în apartamente. La parter, au locuit poeții englezi Elizabeth și Robert Browning. De fapt, aceasta a fost casa mai multor poeți. Se spune că aici au mai locuit Frederick Tennyson, Anthony Trollope și Nathaniel Hawthorne.

Le Moulin de la Tuilerie, Franța – există multe motive să vizitezi o veche moară franțuzească ce datează din secolul 18, dar locația celei de mai jos, la câteva clipe de Paris, deasupra Versailles, transformă Le Moulin de la Tuilerie într-o locație unică în lume. După ce Regele Angliei Edward VIII a renunțat la tronul său în 1936, această moară a fost casa de vacanță a lui alături de femeia pe care o iubea. Și au stat aici pentru aproape 20 de ani.

Previous articleMerită investiția într-o mobilă de bucătărie mai specială?
Next articleProcurorii au dat buzna în sediile Volkswagen și Audi
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here