Home Diverse Merită investiția într-o mobilă de bucătărie mai specială?

Merită investiția într-o mobilă de bucătărie mai specială?

1643
0
mobilă de bucătărie

Cu toții ne dorim niște case cât mai frumos amenajate, cât mai unice față de ale prietenilor noștri și cât mai calitative dar pentru a obține aceste rezultate, mulți dintre noi nu suntem dispuși să mergem până la capăt și să investim într-o mobilă scumpă de exemplu.

Cel mai ușor vezi chestia asta atunci când vine vorba despre mobila de bucătărie. De fiecare dată când mă duc pe la magazinele de bricolaj din oraș mă opresc temeinic și studiez mobila de bucătărie de la raionul cu pricina. Uneori chiar nu realizez cine ar putea să dumpere așa ceva.

Culorile sunt aiurea, calitatea de construcție este una destul de precară, direct proporțională cu prețul, bineînțeles. De ce oamenii nu investesc de exemplu într-o bucătărie la comandă de la Unican? Chiar așa toată lumea își dorește ce-i mai ieftin posibil?

Ei bine, din păcate există foarte multe explicații pentru care românii investesc în mobilă de slabă calitate precum cea din magazinele de bricolaj, nu în bucătării la comandă, speciale, de calitate excepțională și am să trec în revistă în cele ce urmează aceste motive:

  • Nu au casa lor. Atunci când stai cu chirie și primești un apartament gol, ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să dai 7000 de lei doar pe mobila de bucătărie. Atunci când stai cu chirie, ești conștient de faptul că trebuie să fii cât mai sumar. Nu merită investiția nici măcar dacă stai 10 ani într-un singur loc.
  • Nu au gânduri serioase cu orașele în care locuiesc. Există foarte mulți oameni care nu investesc în mobilă pe comandă întrucât nu doresc să stea mulți ani în orașele în care au apartamente sau case. În România nici un job nu este sigur, nici un loc de muncă nu este permanent. S-au dus vremurile în care munceai 40 de ani într-o fabrică.

Astfel, investiția în bucătării la comandă este una cât se poate de normală și de benefică în momentul în care ai casa ta și ai de gând să-ți duci restul vieții într-un singur oraș, respectiv într-o singură țară. Există fabrici extraordinar de interesante care pot livra mobilă de foarte bună calitate, pe comandă, dar trebuie să existe și ideea de statornicie zic…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here