Home International În Texas poți să tragi cu tancul și să-l și conduci

În Texas poți să tragi cu tancul și să-l și conduci

699
0

Te-ai săturat de vacanțele pe plajă în care tot ce faci este să stai tolănit la soare? Te-ai plictisit de tururile prin muzee? Îți sugerez să încerci să te plimbi cu un tanc Sherman, provenit din cel de-Al Doilea Război Mondial. Este o pauză mai mult decât interesantă de la clasicele metode de a pleca în vacanță. Totul este posibil în Uvalde, o regiune situată la 2 ore de Saint Antonio în sud-vestul Texasului. Tancul Sherman are un tun de 76 de milimetri ce poate fi folosit la discreție pe câmpul de 18.000 de acri al celor de la Ox Haunting Ranch.

Cei de la Drive Tanks spun că sunt singurii din lume care te pot lăsa să conduci un tanc și să folosești muniția din dotare și eu unul sunt înclinat să-i cred. Nu am auzit de altă facilitate în care să poți face asta. Este o experiență destul de specială care nu se poate compara cu o vacanță în Bali.

„După ce conduc și trag cu tancul oamenii spun că-i cea mai mișto activitate pe care au făcut-o în viața lor.” Spune DeGidio, de la Ox Haunting Ranch.

Cred că aceasta este una dintre cele mai simple metode prin care poți să simți un pic mai bine realitatea celui de-Al Doilea Război Mondial. Despre prețuri, aici ar fi puțin de discutat. Acestea pornesc de la câteva sute de dolari și pot urca până la 8000 dacă se cumpără pachetul întreg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here