Home Diverse Calciu ia toată lumea dar magneziu?

Calciu ia toată lumea dar magneziu?

750
0
magneziu

Se întâmplă deseori să cumpărăm calciu, supliment alimentar, pe care să-l luăm după sau înainte de mesele zilnice. E bun pentru oase și multe alte funcții importante ale organismului dar din păcate am observat că foarte multă lume uită de magneziu. Magneziul este un element extraordinar de important pentru organismul nostru care după părerea mea ar trebui să fie luat de toți cei care iau și calciu pentru că această substanță favorizează practic absorbția calciului în organism. În plus, magneziul reușește să regleze oarecum glicemia și, atenție, să te scape de stres.

Din punctul meu de vedere, suplimentele alimentare pe bază de magneziu nu ar trebui să lipsească din viețile noastre niciodată și am să vă spun și de ce. Avem obiceiul să mâncăm mult și prost sau puțin și prost. Sunt oameni care se pun la masă și se ridică mai grei cu 3 kilograme dar mâncarea pe care o îngurgitează este foarte săracă în vitamine și minerale, există oameni care sar peste mese și din nou ajung să aibă carențe de vitamine și minerale. Astfel, suplimentele alimentare de magneziu sunt foarte importante și necesare atât timp cât organismul nu le poate asimila din surse naturale.

Soluția este cumpărarea de magneziu organic de la Herbagetica. Prețurile nu sunt mari iar faptul că discutăm despre o pastilă organică te asigură de faptul că va fi mult mai bine asimilată în organism față de magneziul normal sau cel efervescent. Așadar, în cazul în care vă confruntați cu aritmie cardiacă, constipație, depresie, tulburări de ciclu menstrual, astm, crampe musculare, anxietate sau atacuri de panică, trebuie să vă puneți bazele în aceste suplimente alimentare capabile să vă pună pe picioare. Dacă o să intrați pe site-ul celor de la Herbagetica o să vedeți și părerile celor care au cumpărat deja Magneziu Organic și vă veți putea face o opinie mult mai clară.

Așadar, cei care iau calciu trebuie neapărat să ia și magneziu, cu toate că indicat ar fi să asimilăm aceste minerale din alimentație însă după cum spuneam mai sus, nu prea mai putem controla alimentația atât de bine încât să rezolvăm această problemă fără suplimente alimentare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here