Home Diverse Omul gospodar își montează vara centrală termică și iarna stă ca boierul

Omul gospodar își montează vara centrală termică și iarna stă ca boierul

540
0
centrală termică

Iarna trecută am asistat la un episod prin vecini destul de interesant. La o scară alăturată, un domn trecut de prima tinerețe a vrut să-și monteze o centrală termică parcă un pic înainte de Moș Nicolae și a avut frumoasa surpriză de a trece în noul an cu centrala termică nemontată.

Cum s-a întâmplat acest lucru? Ei bine, cred că e destul de simplu de înțeles. S-a întâmplat exact ce se întâmplă pe vară cu aparatele de aer condiționat. Pur și simplu firmele care montau asemenea aparate nu au mai făcut față cererii odată cu lăsarea frigului și omul a rămas pe dinafară. I-a fost montată centrala termică abia după vreo lună și un pic. Nu am înțeles niciodată de ce oamenii nu-și instalează centralele termice pe vară când prețurile sunt mai mici și când găsesc la tot pasul echipe capabile să monteze asemenea aparate de pe-o zi pe alta chiar, fără să aștepte nu știu cât.

În plus, cei care montează centrale termice pe gaz acum, pe timp de primăvară-vară, au ocazia să facă probe la instalația de agent termic pentru că nu puțini au fost cei care s-au trezit în prag de iarnă că le curg caloriferele sau că nu se încălzesc cum trebuie. Dacă este vară, poți lejer să rezolvi problemele astfel încât să intri în iarnă cu motoarele turate la maxim fără să fii nevoit să te apuci să lipești țevi când afară sunt -10 sau chiar -15 grade Celsius.

Părerea mea este că acum ar fi momentul perfect să cumperi și să montezi o centrala termica Ariston Clas Premium Evo 24kw la un preț avantajos. Asta dacă vrei să fii sigur că la iarnă nu o să ai nici cea mai mică problemă în ceea ce privește montarea sau funcționarea instalației termice.

Dacă vrei să fii boier la iarnă și să te bucuri de o investiție calitativă, asigură-te că faci lucrurile la timp. După cum știm, prevenția este cea mai bună armă pentru eventuale probleme care pot apărea cu montajul în anotimpul rece așa că puteți să vă interesați de acum de centrale termice Ariston sau orice altă marcă vă face cu ochiul.

Previous articleCel mai mare vas de război japonez se va antrena cu Marina Americană
Next articleDoctorii își riscă viața în Siria ca să salveze vieți
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here