Home International 1500 de oameni, 2 lifturi și 500 de tone de bagaje –...

1500 de oameni, 2 lifturi și 500 de tone de bagaje – așa călătorește regele Saudit

756
0
regele

Regele Arabiei Saudite călătorește cu stil. În prima vizită din ultimii 50 de ani în Indonezia a unui rege saudit, Salman bin Abdul Aziz al-Saud a sosit miercuri pentru un tur de 9 zile într-una dintre țările lumii în care religia musulmană este foarte răspândită. Regele va petrece câteva zile la Jakarta și West Java înainte să ajungă în insula Bali. Potrivit rapoartelor media, nu călătorește singur.

Adji Gunawan, președintele companiei  PT Jasa Angkasa Semestar ce prestează servicii în aeroportul indonezian spune că Salman bin Abdul Aziz al-Saud a venit după el cu 459 de tone de bagaje. O cifră incredibilă pentru noi, cei care ne chinuim să mai băgăm măcar o pereche de chiloți în plus în trolerele de maxim 10 kilograme pe care le punem lua gratis cu noi în avion. Deci 459 de tone, țineți cont că un elefant are maxim 7 tone.

Ca să ne lămurim un pic, regele saudit a adus cu el celebra sa limuzină, un Mercedes-Benz S600 și două elevatoare electrice. Poate că vi se pare ciudat și chiar este, este pentru prima dată când un lider mondial călătorește cu un elevator în Indonezia.  În 2015, când a fost instalat un lift pentru Rege în Franța pe o plajă, gestul a fost primit cu multă uimire.

Directorul și Președintele JAS, Adji Gunawan spune că 63 de tone de bagaje au fost descărcate la Jakarta, rămânând 396 de tone ce trebuie împărțite între Denpasar și Bali. Nu vă speriați, aceste bagaje nu sunt doar ale lui personal, întrucât Regele călătorește împreună cu 1500 de persoane, printre care 10 miniștri, 800 de delegați și 25 de prințese. 572 de persoane au fost necesare pentru a manevra și împărți bagajele Regelui la aeroport.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here