Home Lifestyle Apartamente pentru pisici. În Asia există un trend pisicesc aproape istoric…

Apartamente pentru pisici. În Asia există un trend pisicesc aproape istoric…

741
0
Apartamente pentru pisici

Atârnând de un pervaz într-un apartament din Taipei, Ge Ge se uită mulțumit către noul teritoriu. Stăpânul său a transformat apartamentul de 45 de metri pătrați într-unul mai potrivit pentru el, o pisică mai mult decât adorabilă. Dacă în România sau în Europa acest concept de „apartament pentru pisici” este ceva deplasat, în Asia este ceva chiar foarte la modă.

Cum sunt îmbunătățite apartamentele pentru a mări confortul pisicilor? Ei bine, polițe atârnate pe pereți la diferite dimensiuni își fac apariția mai mult decât subtil, ușițe de tip arcadă fac legătura între camerele imobilului astfel încât pisica să poată accede dintr-o zonă în alta fără să-și mai miaune stăpânul la ceas de noapte. Evident, toate aceste mici îmbunătățiri sunt făcute cu bun gust, astfel încât să nu fie afectate utilitatea și aspectul general al apartamentelor.

„Industria pisicească e pe val și nu de azi, ci de 3 ani de zile” spune Szuti Tsai, fondator pentru ST Studio Design din Taipei, cea care a amenajat apartamentul lui Mei Mei pentru pisica ei Ge Ge.

Din 2011 până în prezent, popularitatea pisicilor drept animal de companie a crescut cu 91%. Anual, în capitala Taiwan-ului se vând anual produse pisicești în valoare de peste jumătate de miliard de dolari.

„Cei care-și iubesc pisicile sunt dispuși să cheltuie averi colosale pentru acestea” spune Szuti Tsai.

Iată mai jos câteva dintre cele mai interesante imagini cu apartamente special aranjate pentru pisici.

Previous articleApple deține 246 de miliarde de dolari cash, aproape în întregime în afara Statelor Unite
Next articleAșa arată o defilare pe cel mai periculos podium din lume
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here