Home Diverse Cel mai bun dicționar turc român

Cel mai bun dicționar turc român

1689
0
dicționar turc român

În România este foarte dificil să faci rost de un dicționar de calitate pentru că în ultimii ani au apărut zeci, dacă nu chiar sute de edituri, edituri care vin cu propriile versiuni de dicționare, care mai de care mai superficiale. Dacă să găsești un dicționar bun pentru limbi de circulație internațională precum engleza sau araba este foarte greu, pentru limbi ceva mai particulare va fi aproape imposibil. Dacă ai nevoie de un dicționar pentru limba turcă, ai șanse minime să găsești ceva de calitate prin librării. Evident, poți cumpăra online un dicționar turc-român, dar asta presupune să știi exact unde să cauți.

Acest dicționar român turc, turc român despre care vă povestesc este imprimat de către editura Next Publishing și este considerat cel mai bun dicționar turc român la care puteți avea acces. Nu-l veți găsi în oraș, așa că singura variantă este să-l cumpărați de pe net, din magazinul online al editurii. Dicționarul a apărut pentru prima dată în anul 2015 și este conceput de Agiemin Baubec și G. Deniz-Kamer Baubec. Este atât de recomandat de toată lumea din două motive principale:

  • În primul rând, este un dicționar în ediție mai nouă ceea ce înseamnă că acesta cuprinde majoritatea schimbărilor (dacă sunt) plus alte multe cuvinte introduse în limba turcă în ultimii ani. Este cuprinzător și cu siguranță nu se va întâmpla să ai nevoie un al doilea dicționar, cum se întâmplă de obicei cu publicațiile clasice din România.
  • Numele autorilor spun totul. Atunci când vezi numele Agiemin Baubec, știi că acea carte va fi una 1005% corectă. Pentru cei care nu cunosc, Agiemin Baubec este unul dintre cei mai renumiți lingviști pe parte de limbi orientale din România. Acesta a predat atât limba română cât și limba turcă la noi în țară dar și în Ankara, Grecia.

Astfel, acest dicționar româno turc este de departe cel mai recomandat pentru cei care au incursiuni cu limba turcă ori pentru cei care studiază asemenea domenii. Poate fi cumpărat direct din magazinul editurii Next Publishing și îl veți primi prin curier în maxim 48 de ore. Sunt sigur că acest dicționar româno turc va fi punctul final pentru cei care de ani buni sunt în căutarea unuia cât mai complet.

Previous articleO imprimantă 3D a printat primul cărucior cu rotile
Next articlePoze color foarte rare din Africa de Nord
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here