Home Diverse Unde poți traduce actele mașinii rapid și fără să ai parte de...

Unde poți traduce actele mașinii rapid și fără să ai parte de surprize?

917
0
traduce

Cum timbrul de mediu urmează să fie eliminat din legislație, foarte mulți șoferi care au mașinile înscrise pe Franța, Italia sau Bulgaria vor începe procesul de înmatriculare în România a autovehiculelor. Ei bine, pentru ca acest proces să poată fi dus la bun sfârșit, trebuie traduse și legalizate cartea de identitate și certificatul, alături bineînțeles de dovada de achiziție sub formă de chitanță sau contract de vânzare cumpărare.

Cei care au mai trecut printr-un asemenea proces au observat probabil că birourile de traduceri legalizate pot să fie niște bătăi de cap uriașe din foarte multe motive, așa că, acum vine întrebarea de 100 de puncte: unde poți traduce actele mașinii rapid și fără să ai parte de surprize neplăcute?

În București, există o singură firmă de traduceri autorizate care se bucură de seriozitate și care te poate ajuta. Stai departe de surprize cu Academia de Traduceri. Aceste traduceri autorizate Academia de Traduceri vor fi făcute în timp util. Nu vei face potecă din două în două ore pentru a primi actele de la tradus cum se întâmplă de obicei cu birourile de traduceri legalizate apărute pe la fiecare colț de stradă asemenea ciupercilor după ploaie.

Cei de la Academia de Traduceri îți for spune exact când să vii după actele tale iar când vei ajunge acestea vor fi finalizate. Apoi, mai există o problemă cu modul în care clienții sun tratați în buticurile improvizate numite birouri de traduceri autorizate. Se întâmplă de multe ori să nu fii băgat în seamă mai ales dacă serviciul de care ai tu nevoie este unul ceva mai ieftin.

În România este ceva normal să fii tratat cu indiferență dacă lângă tine se află cineva de la care se pot lua mai mulți bani. Ei bine, atunci când spui Academia de Traduceri spui seriozitate. În nici un caz nu vei avea asemenea probleme dacă apelezi la ei. Există din fericire în România și oameni care doresc să iasă în evidență prin pozitivitate și printr-un serviciu oferit de foarte bună calitate.

Astfel, pentru cei din București, Academia de Traduceri este singurul loc în care poți traduce actele mașinii rapid și fără să ai parte de surprize.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here