Home International Cum arată granița dintre SUA și Mexic înainte de construcția zidului dorit...

Cum arată granița dintre SUA și Mexic înainte de construcția zidului dorit de Președintele Trump?

1734
0
Trump

La cea de-a 6-a zi de la învestire, Președintele Donald Trump s-a pus pe treabă. A semnat un ordin pentru începerea construcției zidului dintre Statele Unite și Mexic. Astfel, el dovedește că se ține de promisiunile făcute în campania electorală. De asemenea, Trump a mai anunțat că se vor înmulți patrulele la această frontieră cu Mexicul.

În acest moment, există 1933 de mile de zid care străbat câteva orașe, râuri, terenuri de-a lungul statelor California, Arizona, Texas și New Mexico. Iată câteva date despre acest zid care există deja.

Acest gard separă Nougales: Nougales și Mexico. Pe partea dreaptă este Nougales pe stânga este Arizona. În 2016, Poliția de frontieră a spus că a avut 17026 polițiști pe această frontieră de sud vest din totalul de 19828.

Râul Rio Grande șerpuiește de-a lungul graniței SUA-Mexic. Aceasta este graniță oficială între cele două țări începând cu anul 1848 și leagă două orașe, între care nu există restricții sau controale. Se poate trece din SUA în Mexic fără pașapoarte.

În California, o parte a gardului dintre SUA și Mexic este amplasat pur și simplu de-a lungul dunelor de nisip, dune care pe alocuri depășesc în înălțime gardul cu pricina.

Un vehicul al US Border Patrol păzește granița dintre SUA și Mexic. Poza este făcută pe data de 26 septembrie 2016 în Jacamba Hot Springs, California. Potrivit unui raport al Congressional

În Tijuana, Mexic, gardul se întinde până în Oceanul Pacific. Pe data de 14 noiembrie 2016, o lună plină a apărut dincolo de granița celor două state, fiind ce mai apropiată orbită din 1948.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here