Home Diverse Cum poți să-ți echipezi biroul astfel încât să nu-ți lipsească niciodată nimic?

Cum poți să-ți echipezi biroul astfel încât să nu-ți lipsească niciodată nimic?

814
0
biroul

De când lucrez de acasă am constatat cât de dificil este să fii organizat sau să ai un birou din care să nu lipsească niciodată nimic. Mereu rămân fără capse, fără agrafe de prins hârtia, fără pixuri sau markere, fără coli la imprimantă și câte și mai câte, baterii pentru mouse, agende, etc. De fapt, nu cred că era zi să nu constat că am nevoie de ceva în plus, notițe autoadezive sau ceva element care ține de birotică și culmea nici să cumpăr ceva de calitate atunci când ajungeam prin oraș nu aveam de unde. Mereu mă trezeam în magazine că nu găsesc exact ce-mi doream.

După o vreme, m-am trezit un pic la realitate și m-am gândit să comand de pe internet toate aceste elemente foarte necesare unui birou, fie el și de mici dimensiuni ca al meu. Tot aveam de gând să cumpăr niște bandă adezivă pentru expediat cele 7 colete către clienți, așa că am zis să dau un search online să văd de unde pot să cumpăr articole de birotică și bandă adezivă din același loc. Așa am dat de magazinul online zenon.ro, o librărie modernă de care am fost destul de încântat.

Pe lângă articolele de birotică am mai cumpărat un panou plută. Dumnezeule, cât am umblat într-o zi prin oraș după un asemenea panou și din păcate, m-am întors cu mâna goală. În Severin nu găsești niciodată lucruri atât de interesante și de uzuale de altfel în orice birou serios. Probabil că aici nu prea cumpără oamenii așa ceva, nu consideră important. Pentru mine însă, care căutam de ceva vreme și chiar fusesem dezamăgit când nu am găsit, este foarte util.

Am comandat așadar pe zenon.ro tot ce am avut nevoie pentru birou plus acel panou din plută și  am fost foarte mulțumit. Cred că aceasta este cea mai simplă și sigură soluție pe care dacă o aplici, biroului tău nu-i va mai lipsi niciodată nici un element de birotică. Într-o librărie online ai tot ce îți trebuie, produse de calitate, mai ieftine ca-n librăriile din oraș și partea cea mai bună este că ai de unde să alegi. Chiar ai mult mai multe modele din toate articolele de birotică elementare de care depinzi și astfel, nu ai cum să te mai trezești peste câteva zile că-ți mai trebuie vreun marker. Comandați și voi online și veți vedea că nu vă va mai lipsi niciodată vreun articol de birotică.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here