Home Diverse Transformă-ți micul magazin de cartier într-unul foarte modern

Transformă-ți micul magazin de cartier într-unul foarte modern

794
0
magazin de cartier

Întotdeauna am urât să stau la coadă, poate și pentru faptul că este o deprindere cu care eram foarte obișnuit încă din copilărie. În urmă cu mulți ani, erai nevoit să stai la coadă la orice, inclusiv la butelie, ce să mai zic de magazine? Atunci nu existau hipermarketuri moderne, supermarketurile erau de asemenea o glumă proastă. Ei bine, de atunci am rămas cu un gust amar în ceea ce privește statul la coadă.

Nu-mi mai trebuie. Din acest motiv evit mereu să mă duc pe la magazinele de cartier, mereu stau la coadă după toți vecinii care vor și pe aia, și pe cealaltă, când scot portofelul să plătească își aduc aminte că mai vor ceva și vânzătoarea trebuie să bată alt bon și uite așa stai la coadă câte 5 minute doar ca să cumperi o pâine. Magazinele de cartier se mișcă foarte greu pentru că nu sunt tehnologizate, nu sunt automatizate. Ar putea foarte bine să-și cumpere calculatoare, găsești o gamă variată de cititoare de coduri de bare, în magazinul ItDepot.ro, online, dar trebuie să vrei să investești.

De ce nu investesc patronii de mici magazine de cartier în așa ceva? Păi pentru că rezultatul nu îl afectează. El mizează pe faptul că omul nu se duce pentru o sticlă de ulei tocmai la Carrefour, așa că stă la coadă câte 5 minute dacă are baftă să aibă în fața lui două sau trei persoane care fac cumpărături ceva mai serioase. Îți poți transforma magazinul de cartier într-unul foarte modern, cu o investiție minimă dar trebuie să-ți pese în primul rând de client.

Dacă vrei ca un client să plece mulțumit de la tine, trebuie să ai grijă de el într-un fel sau altul iar într-o societate în care statul la coadă ne scoate din minți, eliminarea acestui concept poate să fie de multe ori asul din mânecă. Știu, o să spuneți că și la hipermarketuri se stă la coadă, uneori chiar și peste 5 minute. Da, sunt de părere că nici hipermarketurile nu-și respectă clienții din acest punct de vedere. Nici ele nu ar merita să aibă atât de mulți clienți. Aveți grijă de clienții voștri și investiți în modernizare.

Previous articleIndia ar putea renunța la plățile cu cardul până în 2020
Next articleISIS a distrus o parte din teatrul Roman existent în Palmyra
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here