Home Diverse Produse profesionale de la Wella, online

Produse profesionale de la Wella, online

1344
0
Wella

De ceva timp am descoperit produsele profesionale de la Wella și nu m-aș mai întoarce acum la produsele comerciale care nu prea aveau rezultate asupra părului meu. Am revenit pe blog cu o nouă postare pentru că am auzit tot mai multe doamne și domnișoare care se plâng de un păr lipsit de volum, subțire sau degradat.

Acesta era și cazul meu pentru că aveam un păr subțire și mai tot timpul lipsit de volum. De ce spun că aveam? Pentru că părul meu arată acum din ce în ce mai bine, drept dovadă foarte multe persoane m-au întrebat care este secretul.

Ei bine, vă voi spune chiar în cele ce urmează secretul părului meu frumos pentru că acum strălucește, este lung și are mai mult volum. De asemenea, părul degradat a devenit doar o amintire pentru mine pentru că stă oricum îl aranjez.

Pe lângă faptul că îmi pun în păr măști cu ulei de ricin combinat cu cel de cocos, secretul meu nu s-a terminat aici și am să vă spun ce îmi menține părul atât de frumos. Acum ceva timp m-am tot plâns unei prietene că părul meu este lipsit de vitalitate, tot timpul fără volum și arată destul de degradat.

Mi-a spus că ea își comandă destul de des niște produse de la Wella Professional de pe Glemis.ro de care era foarte încântată. Eu am fost foarte sceptică pentru că am încercat destul de multe șampoane și nu voiam să mai sper din nou că voi avea un păr ca a lui Rapunzel doar că mă voi spăla cu un alt șampon așa că am continuat să mă plâng, bineînțeles.

Într-o zi, Irina, ca o bună prietenă ce îmi este mi-a făcut cadou un șampon și un balsam din gama
Brilliance Fine de la Wella Professional pentru păr vopsit și pentru păr subțire. Răbdătoare din fire, m-am dus imediat la duș și le-am încercat pentru că voiam să văd cum se va comporta părul meu după utilizare. Știam că nu va da rezultate de la prima spălare, așa că am continuat să folosesc atât șamponul, cât și balsamul. Eu pot spune că sunt foarte mulțumită acum de cum arată părul meu pentru că nu mai are acel aspect deteriorat, subțire și lipsit de volum.

Îi mulțumesc prietenei mele că mi-a făcut atunci cadou acel șampon și balsam pentru că le folosesc și acum. Bineînțeles, mi le comand singură de pe Glemis.ro pentru că acolo am descoperit o adevărată gamă de produse destinate acestui tip de păr. Sunt mulțumită de serviciile lor pentru că livrarea se face imediat, iar produsele sunt ambalate corespunzător.

Nu regret că am ales să folosesc aceste produse pentru că mi-au salvat practic părul. Eu vă recomand să vă iubiți părul și să-l răsfăţaţi cu cele mai bune produse pentru că merită!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here