Home Sport 9 fotografii uimitoare din lumea sportului

9 fotografii uimitoare din lumea sportului

1634
0
fotografii uimitoare

Anul 2017 a început în forță din punct de vedere sportiv, de fapt, sportivii nu prea au parte de sărbători în decursul carierei lor, sărbătoresc pe unde apucă, pe unde-i prin concursurile. Ei bine, în cele ce urmează vom vedea 9 fotografii mai mult decât interesante surprinse în lumea sportului în ultima săptămână. Unele dintre ele sunt din 2017, altele de anul trecut din 2016.

9 fotografii uimitoare din lumea sportului

  1. Amanda Nunes o pocnește pe Ronda Rousey în timpul unui meci din Las Vegas. Nunes a avut parte de o victorie foarte rapidă, venită în doar 48 de secunde.
  2. Schioarea Maria Pietila Holmner cade pe pista de la Semmering, Austria, în timpul Cupei Mondiale la Schi. Din păcate s-a accidentat, dar are de gând să revină în februarie.
  3. Sam Twiston-Davies cade de pe calul său Frodon în timpul competiției din Kempton, Anglia, pe data de 26 decembrie 2016.
  4. Rugbistul Lewis Ludow (Gloucester) încearcă să placheze pe Louis Picamoles (Northampton) în timpul unui meci din Premiership duminică, 1 ianuarie 2017.
  5. Landon Collins de la New York Giants sărbătorește victoria cu 19-10 împotriva celor de la Redskins în timpul playoff-ului din data de 1 ianuarie 2017.
  6. Jucătorul de crichet Nathan Lyon sărbătorește victoria echipei sale alături de fiica sa, pe data de 30 decembrie 2016 la Melbourne, Australia.
  7. Lindsay Allen, jucătoarea celor de la Notre Dame, în luptă cu 3 adversare pentru o minge scăpată de sub control marți, 29 decembrie în Carolina de Nord.
  8. Zborul incredibil al japonezului Taku Takeuchi în cadrul turneului celor 4 trambuline găzduit în Germania la cumpăna dintre ani. Sărituri cu schiurile.
  9. Lupta dintre Danny Drinkwater (stânga – Leicester City) și Dimitri Payet (dreapta – West Ham) în meciul din Premier League din data de 31 decembrie 2016.
Previous articleRemediile naturiste, prea puțin băgate în seamă de către români
Next articleCod ROȘU de ceață în China
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here