Home Diverse Sunt cadourile business o idee bună pentru Crăciun?

Sunt cadourile business o idee bună pentru Crăciun?

929
0
cadourile business

Cred că mulți antreprenori din România încep să caute modalități mai interesante de a-și răsplăti salariații sau partenerii de Crăciun și cred că foarte multă lume a observat aceste cadouri business de pe debonaire.ro. Dar oare sunt o idee bună? Oare nu toată lumea se așteaptă la o primă sau la un alt gen de cadou care poate fi eventual valorificat într-un fel sau altul?

Ei bine, din punctul meu de vedere, aceste coșuri cadou sunt perfecte pentru cadouri corporate pentru că deja discutăm despre o nișă în care banii oricum nu mai sunt o mare problemă pentru angajați, unde se caută performanța mai mult ca orice. Sunt de părere că vei reuși să surprinzi angajații mai mult decât plăcut cu aceste coșuri. Sunt de foarte bună calitate și reprezintă o modalitate simbolică de a-ți arăta respectul pentru ei și pentru munca lor, sau pentru parteneriat.

Pe mine unul nu m-ar deranja niciodată dacă aș primi asemenea cadouri corporate. Din contră, aș aprecia că cineva vine cu o idee ceva mai diferită pentru Crăciun, idee prin intermediul căreia dorește să-și arate aprecierea și bucuria unei colaborări. Aceste coșuri cadou alături de unele cadouri corporate personalizate reprezintă unele dintre cele mai interesante idei pentru Crăciun și Paște, uneori chiar și Anul Nou. Bani toată lumea poate să ofere drept primă, dar până la urmă, după cum spuneam mai sus, nu banii sunt întotdeauna cei care contează cel mai mult.

Dacă sunteți la rândul vostru antreprenori și doriți să faceți o surpriză plăcută angajaților de sărbători, încercați întotdeauna să veniți cu ceva nou, cu ceva care să surprindă și cu siguranță le veți câștiga simpatia dacă le veți duce niște coșuri cadou. Mie unul mi se pare o idee atât de simplă și atât de interesantă în același timp pentru că repet, nu mai cunosc pe nimeni care să ofere așa ceva. Cadourile business sunt în ultimă instanță o idee foarte bună pentru Crăciun, așa că dacă încă nu v-ați hotărât ce vreți să dăruiți angajaților sau partenerilor, poate că niște coșuri cadou ar fi foarte indicate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here