Home Diverse Remediile naturiste, prea puțin băgate în seamă de către români

Remediile naturiste, prea puțin băgate în seamă de către români

916
0
Remediile naturiste

În momentul în care românii se îmbolnăvesc, au grijă să îngroașe cozile de la ușile cabinetelor medicale ale unor doctori care de multe ori îi umilesc în ultimul hal. Știm cu toții faptul că sistemul medical din țara asta este putred și că din păcate, ai toate șansele să cheltui o grămadă de bani cu doctorii fără să rezolvi problemele de sănătate.

Nivelul de incompetență este  la un nivel destul de ridicat în această breaslă, întrucât majoritatea medicilor competenți și-au făcut demult bagajele pentru Europa sau Statele Unite, uneori chiar Asia.

Remediile naturiste, prea puțin băgate în seamă de către români

Din păcate, românii uită să încerce înainte de a face cozi la cabinetele medicale niște remedii naturiste. Luați de exemplu un bitter cu alcool din zeci de plante. Mă refer evident la celebrul bitter suedez care se recomandă pentru reglarea secreției și excreției bilei, ajută la susținerea digestiei, ajută la funcționarea normală a diurezei, menține sănătatea arborelui bronșic, reușește să mențină colesterolul în limitele maxim admise, întărește sistemul imunitar și nu în ultimul rând, protejează celulele împotriva stresului oxidativ.

Acum, vine întrebarea mea de 100 de puncte: dacă oamenii ar folosi aceste remedii naturale oare ar mai ajunge în situația să depindă de niște medici nepăsători și prea slab pregătiți? Sunt de părere că prevenirea poate și este de cele mai multe ori cel mai bun remediu pentru tot soiul de boli. Vedeți voi, trăim în secolul 21, un secol al vitezei și al stresului și sunt de părere că remediile naturiste pot să ne ajute să ne menținem pe linia de plutire cât de cât.

Din păcate, acestea sunt prea puțin băgate în seamă de către români. Sunt sigur că foarte mulți nici măcar nu au auzit despre acest bitter suedez ce poate să ajute atât de mult organismul nostru.

Trebuie să aveți în vedere măcar din când în când și remediile naturale, ar fi o idee mult mai bună decât să ajungeți să stați pe la ușile medicilor din România. E mult mai ieftin să tratezi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here