Home International „Femeia înghețată” este de fapt un manechin

„Femeia înghețată” este de fapt un manechin

940
0

Poliția a luat foarte în serios un raport conform căruia, o femeie moartă se află în interiorul unei mașini în Hudson, New York. Vineri dimineață se pare că a fost anunțată grozăvia când trecătorii au sunat la 911 văzând mașina acoperită de zăpadă cu femeia înăuntru. Mașina prea să nu fi fost mișcată de ceva timp de acolo. În acele zile, temperaturile erau de – 15 grade Celsius.

Autoritățile au venit la fața locului și au văzut bătrâna care zăcea pe locul din dreapta al mașinii și care purta o mască de oxigen. Aceasta nu se mișca și nu părea să răspundă la strigătele oamenilor. Un ofițer de poliție a spart geamul, a deschis ușa și a descoperit că de fapt femeia este un simplu manechin, folosit probabil la lecțiile de resuscitare.

Ei bine, din pricina faptului că acest manechin era unul mult mai detaliat cu păr real, haine reale, pantofi, semne pe piele, purta de asemenea centura de siguranță, autoritățile și trecătorii au crezut că este vorba despre o femeie care a murit de frig într-o mașină.

Poliția din Hudson spune că proprietarul mașinii a apărut imediat la fața locului după ce geamul a fost spart. Este vorba despre un reprezentant de vânzări pentru o companie care fabrică dispozitive medicale și acesta a mărturisit că manechinul purta centura de siguranță întrucât era singurul mod ceva mai simplu de a transporta așa ceva, fiind foarte nemulțumit de faptul că poliția i-a spart geamul mașinii.

„Era destul de guraliv și vulgar cu Sergentul. Dacă îți parchezi mașina pe stradă cu un manechin ce seamănă foarte bine cu o persoană, îți vom sparge geamul” spune șeful Poliției Hudson, Edward Moore, în apărarea sergentului tău.

Nu au fost aplicate sancțiuni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here