Home Diverse Cum am ajuns să cumpăr scaun de birou tocmai de pe internet

Cum am ajuns să cumpăr scaun de birou tocmai de pe internet

793
0

Internetul după părerea mea pare să se transforme încet încet într-un mediu în care magazinele se vor muta cu totul în următorii 15-20 de ani. De ce vor face această mișcare? Păi pentru că oamenii nu le vor mai călca pragurile în orașe, e destul de simplu de înțeles și în cele ce urmează am să vă povestesc prin ce am fost eu nevoit să trec în momentul în care m-am dus să-mi cumpăr un scaun de birou de la magazinele din oraș. De reținut, locuiesc la Drobeta Turnu Severin, în provincie.

Pentru că în oraș nu am magazine de profil care să vândă numai scaune, în București or exista, nu știu, am fost nevoit să mă împart în 4 mari direcții. Am luat la pas în primă instanță toate hipermarketurile din oraș. După hipermarketuri au urmat magazinele de bricolaj, după magazinele de bricolaj au urmat cele de mobilă iar în ultimă instanță am ajuns să calc pragul librăriilor din Drobeta Turnu Severin, în căutarea unui scaun de birou. Concluzia a fost una destul de sumbră dar așteptată oarecum și sună cam așa:

După o zi întreagă de mers pe jos prin tot orașul, obosit și nervos, am ajuns acasă fără nici un scaun și am dat comandă online pe scauneonline.ro. Mi se pare strigător la cer ce se întâmplă prin oraș. Se cer foarte mulți bani pentru niște scaune de proastă calitate, cu preponderență chinezești. Cred că magazinele din oraș s-au obișnuit cu oamenii superficiali care dau banii pe absolut orice fără să-și pună întrebări sau să știe ce-i aia calitate. Eu am ajuns să cumpăr scaune de birou de pe internet tocmai pentru că am dorit un pic de calitate. Să nu credeți că sunt exagerat sau că sunt sclifosit, dar atunci când vreau să cumpăr un obiect care să fie cât de cât finisat omenește și nu găsesc, mă apucă dracii. Trebuia să fi cumpărat eu de la început de pe internet, fără să mai pierd timpul dar măcar am învățat o lecție importantă: calitatea cel puțin în materie de scaune de birou există doar online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here