Home Diverse Când este o idee bună colantarea unei mașini?

Când este o idee bună colantarea unei mașini?

824
0
colantarea unei mașini

Colantarea mașinilor începe să fie o procedură din ce în ce mai utilizată în România și asta din cauza faptului că are destul de multe avantaje față de vopsirea propriu-zisă: colantarea este mai ieftină, se aplică într-un timp mult mai mic, se poate da jos de pe mașină atunci când se dorește și așa mai departe. Dar care să fie cazurile în care un autocolant auto poate să fie de mare ajutor și să fie soluția aleasă în detrimentul vopsirii clasice?

Când este o idee bună colantarea unei mașini?

  1. Tamponările ușoare în trafic. Atunci când locuiești în capitală, tamponările ușoare trebuie să fie unele destul de frecvente. Dacă înlocuiești un elemente de caroserie și nu ai bani sau nu ai timp să lași mașina la vopsitorie, poți să cauți o firmă care oferă servicii de colantări auto în București. Cu siguranță vei fi mulțumit de rezultatul final.
  2. Mascarea defectelor de vopsea. Eu de exemplu am folosit un autocolant destul de interesant pentru a masca niște pete pe ușă. Pur și simplu a sărit lacul (din motive necunoscute) și ca să nu se jupoaie toată, am ales să pun un autocolant. Se poate pune și în zona rezervorului dacă se pătează sau se mătuiește vopseaua de la combustibil și etc. Cu ajutorul unui autocolant auto rezolvi elegant defectele de vopsea de pe caroserie fără să fii nevoit să revopsești.
  3. Inscripționarea publicitară. Acesta este poate cel mai întâlnit caz dintre toate. Dacă ai o mică firmă și vrei să-ți faci publicitate în București, cum ai putea să faci mai bine treaba asta dacă nu cu ajutorul unui autocolant aplicat direct pe mașină, o mașină care oricum stă destul de mult în trafic? Colantarea mașinii presupune de multe ori aplicarea de logo-uri și numere de telefon sau chiar imagini la calitate foto ca să te ajute să scoți în evidență acea mașină cât mai bine.

Unde poți aplica un autocolant auto în București?

Ei bine, cei de la Fuel sunt varianta cea mai potrivită. Se ocupă de ani de zile cu chestia asta  și ai siguranța că cineva priceput se va ocupa de colantare, deși colantarea nu este cine știe ce filosofie.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here