Home International Cea mai grea femeie din lume zboară către India pentru o șansă...

Cea mai grea femeie din lume zboară către India pentru o șansă la viață

724
0
Cea mai grea femeie din lume

Eman Ahmed din Egipt este considerată cea mai grea femeie din lume. Potrivit măsurătorilor, aceasta cântărește 500 de kilograme.

„Eman nu a avut o viață normală ca a noastră” spune Shaimaa Ahmed sora mai tânără a lui Eman. „Nu s-a bucurat nici de copilărie nici de adolescență. Duce o luptă cu boala de 36 de ani”.

Potrivit familiei, Eman nu a mai ieșit din dormitor de peste 20 de an. Neputând să se miște sau să comunice, își petrece ziua captivă în casă, privind către tavan. Din cauza unui atac cerebral pe care l-a avut în urmă cu 2 ani, aceasta nu mai poate să se miște sau să vorbească, așa că acești ultimi 2 ani au fost foarte dificili pentru ea. Oricum mulțumită social media, mai precis unei campanii inițiată de Shaimaa apare o luminiță la capătul tunelului. Doctorul Muffazal Lakdawala din Mumbai, India a început o campanie de strângere de fonduri pentru a o ajuta pe Eman.

Astfel, acest Muffazal Lakdawala are de gând să o scape pe Eman de aproximativ 100 de kilograme de grăsime.

„Se luptă pentru propria viață zilnic. Momentan este ca o bombă cu ceas care ar putea exploda în orice moment” spune Muffazal Lakdawala pentru CNN.

Familia lui Eman spune că aceasta a suferit de o problemă cu glanda tiroidă  în copilărie. Când s-a născut, avea 5 kilograme iar de la 11 ani a început să pună pe ea kilograme după kilograme. În clasa a 5-a, aceasta a încetat să se mai ducă la școală din pricina problemelor de sănătate. Picioarele ei nu o mai puteau duce nicăieri, era nevoită să se deplaseze în genunchi prin casă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here