Home Diverse 5 motive să-ți cumperi un duplex în Brașov

5 motive să-ți cumperi un duplex în Brașov

831
0

Cui nu i-ar place să aibă un apartament de tip duplex? Nu știți ce este un duplex? Este un apartament pe două nivele asemenea unei vile. Este practic o mică vilă fără curte în interiorul unui bloc. Asemenea incinte americanii obișnuiesc să cumpere și într-un fel, dacă stai să analizezi avantajele, îi cam înțelegi. Vom vedea în cele ce urmează 5 motive să cumperi un apartament duplex Brașov, oraș care pare să fie cam singurul din România unde poți avea parte de un pic de liniște. Evident, vom face referire la apartamentele noi, nu la cele de pe vremea lui Ceaușescu.

5 motive să-ți cumperi un duplex în Brașov

  1. Prețurile sunt mai avantajoase decât în București. Bucureștiul este genul de oraș în care nu se justifică absolut nici un preț. Toate sunt exagerat de scumpe inclusiv apartamentele și casele. De ce ai da zeci, sute de mii de euro ca să stai în agitația și în mizeria din București? Brașovul mi se pare un oraș mult mai ok ca și nivel de civilizație cu prețuri mult mai normale.
  2. Suprafața este mai generoasă față de un apartament obișnuit. Duplexurile sunt în general un pic mai spațioase față de apartamentele obișnuite cu 3-4 camere. E clar că vei avea niște suprafețe ceva mai mari din moment ce camerele nu mai sunt îngrămădite pe același nivel, existând o separație pe verticală a dormitoarelor de restul casei. Ai câțiva metri pătrați în plus destul de importanți.
  3. Este mult mai simplu de întreținut față de o casă. Cei care au stat la casă au observat probabil că aceasta necesită o îngrijire mult mai minuțioasă și mai atentă. Cu alte cuvinte, atât timp cât stai la casă, întotdeauna este câte ceva de reparat. Oamenii din principiu se mută la bloc pentru a avea parte de confort sporit iar un duplex îți oferă senzația că stai la casă dar fără acea muncă zilnică pe care ar fi trebui să o depui ca să întreții imobilul pe exterior.
  4. Poate să fie o oază de liniște dacă vii din București. Dacă nu ai de gând să te muți complet la Brașov, acest oraș poate să devină un loc de refugiu mai ales dacă locuiești în agitația din București. Decât să cumperi într-un oraș așa murdar și agitat o casă sau un apartament, mai bine cumperi un duplex mult mai ieftin în Brașov, capabil să-ți aducă și liniște la final de săptămână.
  5. Duplexul este un apartament mult mai liniștit. Dacă locuiești într-un apartament normal și ai vrea să te duci să te culci în dormitor sunt șanse destul de mari să nu poți face treaba asta din pricina celor care locuiesc în casă. Ei or să se fâțâie pe uși tot timpul, eventual le vor trânti un pic astfel încât să fie siguri că tu nu vei pune geană ne geană. Duplexul are dormitoarele la etaj și este mai liniștit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here