Home Diverse 5 motive să cumperi un apartament nou într-o zonă rezidențială nou construită...

5 motive să cumperi un apartament nou într-o zonă rezidențială nou construită din Brașov

805
0
rezidențială nou construită

Dacă locuiești în Brașov și ai de gând să îți cumperi un apartament nou, trebuie să te gândești foarte bine la zona în care vei face achiziția pentru că de cele mai multe ori, cartierele în care avem bafta să ne cumpărăm un apartament sau o casă sunt destul de rău famate. Nu știu de ce, așa avem noi, românii bafta. După ce că muncim de ne sar capacele pentru a ne permite să cumpărăm o locuință, mai avem baftă și de cartiere în care începem să regretăm că ne-am mutat în secunda doi.

Totuși, există zone rezidențele în Brașov nou construite în care ai putea să te stabilești fără nici un fel de problemă și în cele ce urmează veți vedea cele 5 motive pentru care ar trebui să faci acest lucru în cazul în care te pregătești să decartezi câteva zeci de mii de euro pentru un apartament în acest oraș.

5 motive să cumperi un apartament nou într-o zonă rezidențială nou construită din Brașov

  1. Zonele nou construite sunt mult mai curate. Nu știu câți dintre voi ați cumpăra un apartament într-o zonă în care gunoaiele dăinuie printre alei. Degeaba dai zeci de mii de euro dacă prin jurul blocului ai impresia că ești la groapa de gunoi. Noile zone rezidențiale construite în Brașov sunt mult mai curate față de cele vechi prin care tot felul de oameni dubioși și nesimțiți și-au făcut sălașul.
  2. Zonele nou construite sunt mai liniștite. Dacă v-ați săturat de vecinii maneliști care au grijă să-și facă simțită prezența prin cartier de fiecare dată când stau pe acasă, cu siguranță trebuie să te reorientezi. Un apartament într-un complex rezidențial nou din Brașov te va ține la distanță de asemenea specimene pentru că majoritatea sunt slab populate. Slabe șanse de maneliști.
  3. Zonele nou construite sunt mai ieftine. Nu am înțeles niciodată de ce în Brașov, casele și apartamentele vechi construite pe vremea lui Ceaușescu sunt mai scumpe decât cele noi. Cred că proprietarii lor au rămas prinși în era anilor 2005 – 2009 când erau în stare și pe un closet de la țară să ceară zeci de mii de euro. S-au dus vremurile boom-urilor imobiliare.
  4. Zonele nou construite sunt mai sigure. Eu de exemplu nu aș cumpăra niciodată un apartament într-o zonă în care golanii ies beți de la cârciumi (aka discoteci) sau se strâng la spart de semințe la fiecare scară de bloc. Zonele noi construite sunt mult mai sigure pentru că majoritatea sunt supravegheate video și oricum, asemenea specimene nu au bani de apartamente. Ei trăiesc pe spinarea părinților.
  5. Zonele nou construite sunt de viitor. Orașele sunt din ce în ce mai aglomerate și e clar că acestea sunt în continuă expansiune. Un apartament cumpărat de la un dezvoltator imobiliar într-o zonă rezidențială limitrofă va fi în curând înconjurat de industrie și de tot ce ai tu nevoie. Zonele nou construite sunt în general cele de viitor, acaparate de ultimele noutăți.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here