Home International Forme perfect geometrice apar le lacurile înghețate. Care să fie explicația?

Forme perfect geometrice apar le lacurile înghețate. Care să fie explicația?

718
0
Forme perfect geometrice

Dacă frecventezi pistele de schi din Alpii francezi, probabil că ai observat asemenea figuri geometrice în regiune. Pentru mai bine de 10 ani, artistul britanic Simon Beck decorează lacurile acoperite cu zăpadă și versanți diverși cu figuri geometrice perfect simetrice folosind doar propriul pas.

Desenele lui Simon Beck au atras atenția mai ales în stațiunea de schi Les Arcs din Franța unde a și început să practice asemenea desene. Doar acest an, a pus bazele unui album foto ce cuprinde 200 de desene personale, un fel de portofoliu cu ce a lucrat până acum.

Drumul în viață al lui Simon Beck a fost unul cu totul aparte, foarte diferit de drumurile altor oameni. Acesta lucra drept topometrist în momentul în care a pus bazele primului său desen. Înainte să fie topometrist, Simon Beck a fost un renumit absolvent al Universității Oxford.

Primul său desen a fost o stea pe care a schițat-o pe un lac din apropierea apartamentului său din Les Arcs, după o zi întreagă de schi din anul 2004.

„Când am conceput primul meu desen, nu am avut idee cât de bun va fi, cât de bine va arăta la final. A fost atât de unic dar neobișnuit în același timp. Nimeni nu mai făcea așa ceva” spune Simon Beck.

150 de desene mai târziu, câteva lucruri s-au schimbat. Unde avea cândva interdicție să fotografieze, acum poate să lucreze fătă nici un fel de probleme și să surprindă chiar din avion munca sa. Apoi, în loc de bocanci, acum are niște pantofi speciali pentru zăpadă.

Pe larg, munca lui s-a transformat din ceva personal în ceva ce este îndrăgit de mii de oameni, online. Tehnica a rămas aceeași, Simon Beck merge cam 30 de kilometri pentru un desen, numărând fiecare pas în timp ce se orientează în spațiu. Un singur desen durează chiar și 12 ore.

Previous articleSiguranța nu este o glumă, nu este o joacă
Next articleUn weekend al terorii
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here