Home Lifestyle Din Lumea Nouă – arta lui Yang Yongliang

Din Lumea Nouă – arta lui Yang Yongliang

727
0
Yang Yongliang

Arta lui Yang Yongliang se apropie de cea tradițională chineză dar la o privire mai în de-aproape, reprezentarea rapidei urbanizări pe care acesta o insuflă capodoperelor sale te lasă cu gura căscată.

Acest mod de a reprezenta urbanizarea este numit „peisaj digital”. Înarmat cu o bază de date destul de mare ce conține poze din Shanghai făcute de el personal, Yongliang suprapune 3 imagini distincte pentru a da naștere unei noi lumi. Mai apare pe ici pe colo o corectură din creion sau Photoshop, dar rezultatul final este unul de-a dreptul incredibil. Lucrarea sa de 4 x 8 m numită „Din Lumea Nouă” a avut nevoie de 6 luni pentru a putea fi definitivată.

Yang spune că munca sa nu vrea să reprezinte un singur oraș sau o singură țară, vrea să reprezinte mai de grabă o stare generală a întregii lumi. Acesta a continuat să extindă povestea pe care o are de spus până când a transformat totul într-un film.

Previous articleUnul dintre cele mai frumoase orase turistice din tara – Brasov
Next articleStatele Unite și Rusia se întâlnesc pentru a discuta problema orașului Aleppo
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here