Home Diverse Unul dintre cele mai frumoase orase turistice din tara – Brasov

Unul dintre cele mai frumoase orase turistice din tara – Brasov

890
0
Brasov


Frumusetile tarii i-au fermecat pe turisti, atat pe cei care vin din afara, cat  si pe romani, iar acest lucru nu este de mirare, tinand cont de faptul ca avem o tara de toata splendoarea. Unul dintre cele mai speciale orase turistice din Romania este Brasov. Cei care l-au vizitat stiu, cu siguranta, despre ce vorbesc. In mod special persoanele care au o pasiune pentru natura ar trebui sa planuiasca o excursie in acest judet cat mai curand posibil.

Ca si celelalte orase renumite din tara de altfel, si aceasta ii intampina pe turisti cu o multitudine de suprize si atractii, care numai la noi se intalnesc. Conform unor statistici, numarul celor care aleg aceasta locatie pentru a petrece zilele de concediu este in continua crestere, orasul situandu-se pe locul 2 atunci cand vine vorba despre alegerea locului pentru vacanta. Exceptand lunile caniculare, in care toti doresc sa merga pe litoral, turistii straini se cazeaza in unitatile hoteliere ale acestui judet pentru a se bucura din plin de frumusetile ce pot fi gasite aici.

Atractii turistice in Brasov

Unul dintre locurile pe care nici un turist nu ar trebui sa il omita este Biserica Neagra. Aceasta este unul dintre cele mai mari edificii de cult care a fost realizat in stil gotic, localizat in Europa de Sud-Est. Cei care viziteaza acest loc raman uimiti de maiestria cladirii, dar si de clopotul de bronz pe care il detine aceasta, care este de dimensiuni impresionante.

Un alt obiectiv turistic de o importanta majora este Piata Sfatului. Aceasta este constituita din terase cochete, de o fantana spectaculara, de aerul medieval care impresoara locul, dar si de o multitudine de porumbei ce ii atrag pe turisti. In apropierea acestei piete este localizata Strada Republicii. Aceasta reprezinta una dintre cele mai mari si cautate artere de cumparaturi.

Tot in aceasta zona se afla si bastionale vechi ce pot fi vizitate de cei interesati, dar si Aleea de Sub Tampla si Poarta Schei. Turistii au posibilitatea de a urca cu telecabina pe muntele ce poarta acelasi nume.

De asemenea, cei care viziteaza Brasovul nu trebuie sa uite de arena luptatorilor. Este vorba despre Cetatuia Brasovului, unul dintre cele mai mari atractii ale orasului. In cadrul acesteia exista un restaurant si o terasa la care turistii pot poposi pentru a se racori mai ales in perioadele toride ale anului. Cetatuia este construita in forma de stea si a fost folosite ca punct strategic de aparare contra inamicilor.

Fiecare obiectiv turistic are ceva aparte prin care atrage, dar mai ales o istorie si o insemnatate deosebita, extrem de graitoare. Oricine ajunge in Brasov chiar si in interes de afaceri, ar trebui sa isi faca timp sa viziteze orasul. O mare parte a celor ce au ramas pur si simplu impresionati de oras si de prospetimea aerului de acolo au achizitionat apartamente de 2 camere Brasov in una din cele mai speciale zone, Avantgarden 3 si se bucura si in prezent de frumusetile si peisajele care taie rasuflarea oricui prin prospetimea si puritatea ce le caracterizeaza.2-camere-tip-iii-b_plan_balcon-mic

Asadar, oricine are posibilitatea de a aloca o perioada chiar si de cateva zile unui astfel de tur, ar trebui sa faca acest lucru fara sa stea pe ganduri, pentru ca plimbarea va merita cu siguranta timpul investit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here