Home Diverse O livadă plină cu ceai

O livadă plină cu ceai

939
0

Fericire este atunci când culegi florile de ceai proaspăt în miez de vară. Fericirea se ascunde în zâmbetul bunicii care îți prepară ceaiul. Și-apoi vine relaxarea, un dulce fior ce te cuprinde când din ceainicul pictat bunica îți toarnă în ceașcă “licoarea magica”.

Bucuria și relaxarea necesită deci câțiva pași simpli, mai exact câțiva pași până într-o livadă… cu ceai!  Da, pentru că la noi găsești tot ceea ce ai nevoie pentru rețeta fericirii. Și nici nu este atât de departe cum îți imaginezi. Pentru a scăpa de jungla urbană, ne poți găsi online, pe livadacuceai.ro, sau vino în magazinele noastre.

Rețeta pentru o zi bună o găsești în livada cu ceai

Se spune că diminețile senine sunt cele care fac ziua mai frumoasă. Nimic mai adevărat! Trezește- te cu o porție de cafea proaspăt măcinată, turnată lent într-o ceașcă de colecție. Îndulcește-ți simțurile cu puțină ciocolată și adoptă un zâmbet de invidiat! Pornește ziua în forță cu micile bucurii pe care le poți descoperi pe livadacuceai.ro. Și pentru că este sezonul răcelilor, probabil vei tânji tot mai des după căldura căminului tău. Ascultând muzica picăturilor de ploaie sau a vântului șuierând, prepară-ți o cană de ceai aromat pe care să o savurezi în tihnă. Acesta va fi un bun aliat în creșterea imunității și remediul tău pentru dorul de ceea ce înseamnă ACASĂ…

Despre cadouri de la Răsărit

Atunci când cuvintele nu pot fi rostite, cadourile devin cea mai frumoasă formă de exprimare. Un ceainic sau un set de cești din porțelan pot fi alegerea perfectă. De aceea, pe livadacuceai.ro am adus, prin măiestria producătorilor japonezi, diverse accesorii folosite în ceremonia ceaiului. Acestea pot deveni cadoul perfect pentru a marca un eveniment deosebit.

Fie că este vorba despre o prietenă ce-și serbează ziua de naștere, fie că dorești să oferi un cadou de casă nouă, sau cu ocazia Crăciunului, ceainicele, serviciile de ceai și multe altele te așteaptă să le descoperi. Fiind realizate cu măiestrie după tehnici străvechi, ele poartă urmele tradițiilor și poveștilor din îndepărtata țară a Soarelui Răsare.

De aceea, nu este greșit să afirmăm că darul tău se va transforma într-o călătorie lungă pe meleaguri îndepărtate, o nemaipomenită incursiune în istoria ceaiului, o excursie cu arome diverse. Pentru că momentele cu adevărat fericite se împart cu cei dragi!

Momentul tău de respiro

Pentru zilele mohorâte de toamnă, alegem o alternativă interesantă, aceea de a adăuga frumusețe și culoare căminului printr-un decor unic: ceainice și cești de colecție.

Mai departe, pentru a susține dictonul latin “Mens sana in corpore sano”,  propunem combaterea disconfortului zilnic cu o cană fierbinte de ceai. Imaginează-te sorbind fiecare înghițitură de ceai cu aceeași plăcere până la ultima picătură, iar mai apoi o continuă relaxare ce se instalează în trup. Așa-i că e o clipă specială? Și pentru că suntem siguri că răspunsul tău a fost “DA”, îți sugerăm să ne vizitezi pe livadacuceai.ro și să comanzi ceea ce te va face fericită. Sfidează astfel cotidianul cu o escapadă de răsfăț până în Orientul Îndepărtat!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here