Home Diverse 3 motive să cumperi și să citești cărți de dezvoltare personală

3 motive să cumperi și să citești cărți de dezvoltare personală

909
0
cărți de dezvoltare personală

În ultimii 10 ani a apărut o nouă nișă prin librăriile din lumea întreagă: dezvoltarea personală. Din cărțile de dezvoltare personală poți să înveți destul de multe lucruri interesante care te pot ajuta să devii ceea ce îți dorești și eu cred că există cel puțin 3 motive să cumperi și să citești așa ceva, cu toate că majoritatea celor care nu le înțeleg să grăbesc să le catalogheze drept niște cărți scrise cu limbaj din lemn. Nu sunt scrise cu nici un limbaj de lemn, sunt scrise inteligent.

3 motive să cumperi și să citești cărți de dezvoltare personală

  1. Înveți din greșelile altora. 99% din cărțile de dezvoltare personală nu sunt altceva decât niște istorisiri ale unor indivizi care au trecut prin anumite experiențe de viață. În cărțile de dezvoltare personală vei citi multe exemple de greșeli pe care poate le-ai făcut și tu în drumul tău către perfecționare sau pe care urmează să le faci.
  2. Rezolvi probleme. După cum spuneam mai sus, cărțile de dezvoltare personală reprezintă niște soluții cu care alți oameni au rezolvat anumite probleme. E foarte probabil ca tu, ulterior, după ce citești o asemenea carte, să reușești să rezolvi niște probleme lăsate fără răspuns. Cam așa funcționează aceste cărți de dezvoltare personală în linii mari.
  3. Înțelegi psihologia. 90% dintre cărțile de dezvoltare personală sunt înclinate foarte mult către psihologie. Dacă ești pasionat de o asemenea știință cu siguranță vei îndrăgi destul de mult cărțile de dezvoltare personală, de care te vei folosi de fiecare dată când ai impresia că ceva te ține în loc, indiferent de domeniul de activitate. Vei deveni un mai bun psiholog.

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care eu unul recomand cărțile de dezvoltare personală. Nu sunt niște prostii, nu sunt cărți scrise cu cuvinte din lemn, sunt niște experiențe proprii sau psihologie pură. Cu siguranță aceste cărți te vor ajuta să treci peste anumite probleme și să te dezvolți mai mult și mai frumos ca individ, într-o direcție pe care ți-ai ales-o și ți-o dorești.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here