Home Diverse Vrei un bar modern? Iată la cine trebuie să apelezi pentru design

Vrei un bar modern? Iată la cine trebuie să apelezi pentru design

790
0
bar modern

Să ai un bar ultra modern în ziua de azi nu este atât de simplu cum pare și spun chestia asta pentru că puțini sunt designerii care se pricep la oameni. Dacă deschizi un asemenea local vei avea nevoie de un tip care să se priceapă și la design interior baruri și la oameni, neapărat. Gusturile bune trebuie să se imprime în acea incintă și să o transforme într-un mediu  foarte plăcut, cu care oamenii să se identifice, în care oamenii să se simtă bine și unde oamenii să dorească să revină.

Un designer pentru baruri trebuie să fie în primul rând un bun psiholog, trebuie să înțeleagă perfect ce anume dorește patronul, ce anume doresc oamenii care îi vor frecventa barul cu pricina. Din acest motiv spun că puțini sunt cei care vor face o treabă minunată în crearea unui bar primitor.

De acord, există baruri ultra moderne dar care au un design atât de rece, încât ai impresia că ori ești într-un film științifico-fantastic pe care nu-l înțelegi, ori ești într-o clădire industrială pentru că, din păcate, designul modern se apropie în ziua de azi destul de mult de designul industrial.

Portofoliul celor de la 1design.ro mi-a plăcut foarte mult. Am găsit acele baruri „cu suflet” care mie- mi plac. Din punctul meu de vedere un bar nu trebuie să fie doar confortabil și liniștit, dar trebuie să spună și o poveste. Un bar ultra modern trebuie să fie foarte primitor, nu rece. Atunci când mă uit peste ce-au făcut cei de la 1design.ro chiar îmi dau seama ce înseamnă să fii cu adevărat bun în ceea ce faci, ce înseamnă să fii un profesionist și mai important ce înseamnă să simți oamenii.

Vă invit și pe voi să urmăriți portofoliul celor de la 1design.ro și cu siguranță veți gândi în asentimentul meu. Cred că toți cei care intră în această industrie doresc să aibă parte de un bar cât mai modern și cât mai primitor în care oamenii să revină pentru că se simt bine, așa că trebuie încercat pe cât posibil să se creeze acea legătură dintre design și oameni, legătură pe care doar unii dintre cei care se ocupă cu asemenea amenajări o simt cu adevărat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here