Home Diverse Te căsătorești? Cât ești dispus să scoți din buzunar pentru rochia de...

Te căsătorești? Cât ești dispus să scoți din buzunar pentru rochia de mireasă

721
0
rochia de mireasă

În momentul în care ai auzit cel mai frumos DA din viața ta, încep evident pregătirile. Orice nuntă se planifică cu minim 6 luni înainte, așa sunt procedurile în România. Dacă nu este post, va fi destul de dificil să faci rost de un restaurant liber de azi pe mâine, la fel și să tocmești un taraf sau să găsești un fotograf pentru nuntă. Pentru că orice planificare a nunții începe simbolul evenimentului: rochia de mireasă, trebuie să știi că sunt șanse mari să nu găsești ceva care să-i placă viitoare neveste dacă locuiești într-un orășel mic de provincie. Mireasa, ea, femeia ta, merită ce-i mai bun așa că trebuie neapărat să faci cumva să-i cumperi o rochie de mireasă Abvangarde Brides.

Puteți să vizionați rochiile lor pe avangardebrides.ro și trebuie să știți că acest brand și-a făcut deja un renume nu numai pe nișa rochiilor de mireasă, ci și pe nișa rochiilor de seară. Din punctul meu de vedere, Avangarde Brides oferă cele mai frumoase rochii de seară pe care le puteți cumpăra din București sau Iași. Cred că sunteți de acord cu mine că femeia visurilor noastre merită ce-i mai bun atunci când pășește spre altar. Un drum până la București sau Iași nu e chiar atât de costisitor sau de greoi indiferent de locul în care vă aflați în țară. Și nu, prețurile chiar nu contează. Ar fi culmea să te uiți să cumperi acum o rochie de mireasă cu 500 de lei, e strigător la cer. De câte ori te căsătorești ca să te uiți la așa ceva? Nu zic nici să cumperi cele mai scumpe rochii de zeci de mii de euro dacă nu-ți permiți, dar nici să încerci să scapi cât mai ieftin.

În industria rochiilor de mireasă un preț decent este un indicator al calității și dacă ții la femeia pe care o vei duce de mână la altar vei căuta să-i cumperi una dintre cele mai frumoase rochii din țară, iar cele confecționate de Avangarde Brides cu siguranță se încadrează în această categorie.capture

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here