Home International Investigațiile continuă în cazul tramvaiului deraiat de la Londra

Investigațiile continuă în cazul tramvaiului deraiat de la Londra

909
0
travai deraiat londra

Joi, poliția continuă investigația în cazul tramvaiului deraiat la Croydon, în sudul Londrei, accident în urma căruia 7 oameni și-au pierdut viața. Pilotul tramvaiului, un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost eliberat pe cauțiune de către poliție după ce fusese arestat, fiind bănuit de omor prin imprudență. Deocamdată nu a apărut în presă numele acestuia.

După accident, alte 50 de persoane au fost internate în spitalul din  Croydon, un oraș destul de mare, aproximativ 38.000 de  locuitori. Oficialul care se ocupă de anchetă, Adrian Hanstock, a ajuns la locul accidentului la scurt timp și are parte de o investigație destul de dificilă. Acesta a adăugat: „Este un incident tragic, inimile noastre sunt alături de cei afectați”.161109094101-01-uk-london-croydon-tram-crash-1109-super-169

Rețeaua de tramvai din Londra transportă anual milioane de călători pe o distanță de aproximativ 27 de kilometri. Joi, acest serviciu a fost limitat pentru a permite anchetarea incidentului. Tramvaiul răsturnat a rămas în acea poziție pentru ca investigatorii să ia probele necesare. Câteva poze din aer au fost de asemenea făcute și date presei.

„Credem că vom rămâne la fața locului pentru următoarele 24 de ore, continuând cercetările pentru a rezolva acest caz” spune Hanstock. Se așteaptă în acest moment informații despre când și cum va fi repus pe șine acel tramvai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here