Home Diverse 3 sfaturi pentru cei care doresc o călătorie sigură cu autocarul

3 sfaturi pentru cei care doresc o călătorie sigură cu autocarul

836
0
autocarul

Să călătorești în ziua de azi nu e deloc complicat, problema este că a crescut foarte mult nivelul de risc. Nimeni nu-și dorește să plece către o destinație de vacanță și în loc să se simtă bine și să se relaxeze, să fie implicat în diverse accidente pe șosele sau diverse alte probleme care apar tot mai des în ziua de azi. E de ajuns să deschizi televizorul pentru 15 minute, automat vei vedea știri legate de accidente rutiere în care au fost implicate microbuze și autocare.

Ei bine, în acest scop, avem 3 sfaturi cu ajutorul cărora, vă puteți orienta către călătorii în siguranță, așa cum de fapt ar trebui să fie toate. Așadar, să vedem care sunt acestea…

3 sfaturi pentru cei care doresc o călătorie sigură cu autocarul

  1. Trebuie să stați departe de firmele care practică cele mai mici prețuri. În momentul în care ai mers pe cel mai mic preț, s-a dus siguranța. Trebuie să te gândești la faptul că în România, cei care practică cele mai mici prețuri o fac pentru a accede pe o piață a transporturilor destul de dură fără să merite acest lucru. Probabil ați observat că sunt foarte mulți cei care transportă persoane către străinătate cu microbuze sau autocare foarte vechi, cu prețuri mai mici decât normal. Nu vă imaginați că au bani să plătească suficienți șoferi cât să existe siguranță. De-asta și merg cu microbuze, că se conduc cu categoria B și nu e nevoie decât de un singur șofer.
  2. Trebuie să stați departe de firmele dubioase care au autocare vechi. Autocarele vechi sunt cele mai predispuse la accidente. De ce? Păi pentru că sunt foarte uzate și răspund mai greu la comenzi. Apoi, mai pui și problema ITP-ului care în România se face pe șpagă. Știm cu toții cum se procedează în asemenea cazuri. Așadar, o companie de transport persoană care pune la dispoziție un autocar fabricat în anii 90, pe lângă faptul că nu asigură confortul necesar unei călătorii moderne, nu poate asigura nici standardele de siguranță.
  3. Trebuie să vă interesați dinainte care este compania de transport capabilă să ofere cel mai bun raport calitate-preț. Cu o singură căutare pe Google veți da peste nicktrans.ro, una dintre companiile ce reușesc cu brio să pună pe masa comerțului cel mai bun raport calitate-preț. Eu unul nu aș putea niciodată să am încredere într-o companie obscură, aș căuta mereu cea mai serioasă firmă de transport, nu ar conta că aș plăti acolo 20 – 30 de euro în plus pentru un bilet. E destul de ciudat cum oamenii sunt capabili să renunțe cu atât de multă ușurință la siguranța lor, în favoarea câtorva euro. Trebuie să căutăm întotdeauna compania de transport care este capabilă să ofere cel mai bun raport calitate-preț, nu compania de transport care ne promite că ne duce în Anglia sau Germania ieftin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here