Home Diverse Cu cât cunoști mai multe despre boala ta cu atât o poți...

Cu cât cunoști mai multe despre boala ta cu atât o poți ține mai bine în frâu

706
0
boala ta

Din păcate, România este cap de serie în topul țărilor clasificate după numărul bolnavilor de inimă din Europa. În România se trăiește prost, nivelul stresului este mult mai mare iar vizita la medic în scop preventiv, doar un mit. Astfel, e normal să existe din ce în ce mai mulți oameni cu tensiunea diastolică mare. Totuși, sunt de părere că aceste probleme de inimă pe care tot mai mulți români le contactează, pot fi ținute sub control dacă te informezi cât poți de bine despre ele.

Sunt de părere că dacă înțelegi care sunt structura și funcțiile aparatului cardiovascular,  dacă reușești să înțelegi ce ai voie să mănânci și ce nu, dacă o să-ți cumperi niște aparate cu care să-ți măsori corect și precis tensiunea, nu vei avea probleme. Am observat că foarte multă lume se vaită că suferă de tensiune dar nu renunță la tutun și alcool, nu renunță nici măcar la carnea foarte grasă din cauza cărora s-a îmbolnăvit probabil. Dacă oamenii nu înțeleg boala, nu au nici o șansă.

Apoi, sunt de părere că trebuie să investească în aparate de măsurat tensiunea serioase, precum cele de la SENDO, nu chinezăriile ieftine pe care le găsesc prin hipermarketuri. Cu cât ai un tensiometru mai bun, mai precis, mai de calitate, cu atât vei putea monitoriza mai atent tensiunea și ține sub control boala. E foarte important să poți realiza când e momentul să schimbi macazul iar un tensiometru foarte precis te poate ajuta în acest scop.

Trebuie să ai puțină ambiție și să îți dorești să stăpânești aceste probleme legate de tensiune, altfel, boala ajunge să pună ea stăpânire pe tine și nu cred că este foarte indicat. Renunță la tot ce-ți face rău și te-a adus în stadiul actual: tutun, alcool, carne foarte grasă. Trebuie să adopți un stil de viață foarte sănătos, să înțelegi cum anume acționează boala și să o monitorizezi constant cu un tensiometru de calitate. Eu sunt sigur că dacă vei face aceste lucruri vei putea să te regresezi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here