Home Lifestyle Cele mai înspăimântătoare minuni subterane (IV)

Cele mai înspăimântătoare minuni subterane (IV)

596
0

În cele ce urmează vom trece în revistă ultimele două cele mai înspăimântătoare minuni subterane pe care le-am găsit pe internet. Vom discuta despre mina de sare Wlellczka din Polonia și despre resortul Greenbler din Statele Unite. Să vedem așadar dacă cele două care urmează sunt înde-adevăr la fel de spectaculoase.

  1. Mina de sare Wlellczka din Polonia – aflată în Sudul Poloniei, această mină are pe fund apă din lacul Wessel. Astăzi, această mină de sare este ocrotită de UNESCO și funcționează din secolul 13. Iasă în evidență tâmplăria, coloane din piatră vechi de sute de ani și candelabre frumos împodobite în încăperile în care se poate servi masa. Această locație apare foarte des în filmele poloneze, cel mai celebru fiind Seksmisja („Sexmission”).mina-de-sare-wlellczka-din-polonia
  2. Resortul Greenber, Statele Unite – situat în White Sulphur Springs, West Virginia, această construcție este unică în lume. Într-o parte a resortului se află un adăpost de 35 de metri pătrați proiectat pentru evacuarea Congresului Statelor Unite în cazul unui atac nuclear. A fost construit în anul 1961 și a fost complet operațional până în anul 1995. În spatele ușii de 25 de tone, se află o serie de tunele și camere ce conțin de la paturi până la cabinete medicale stomatologice. În 2006, după ce a fost renovat 2 ani de zile, fosta relicvă a Războiului Rece și-a deschis porțile curioșilor și turiștilor.resortul-greenber-statele-unite

Acestea au fost cele mai înspăimântătoare minuni subterane. Dacă aveți și voi alte exemple, nu existați să lăsați în comentarii. De asemenea, nu uitați să citiți și celelalte 3 articole din această serie, care cuprind alte 13 minuni înspăimântătoare din subteran.

Previous articleTe tentează un City Break la Praga? Iată 3 motive să vizitezi acest oraș în luna noiembrie
Next articleCele mai înspăimântătoare minuni subterane
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here