Home Diverse Te tentează un City Break la Praga? Iată 3 motive să vizitezi...

Te tentează un City Break la Praga? Iată 3 motive să vizitezi acest oraș în luna noiembrie

662
0
City Break la Praga

Chiar dacă majoritatea sunteți interesați de City Break de Crăciun sau de Revelion, veți vedea în cele ce urmează că există suficiente motive să căutați oferte de City Break în Praga și în luna noiembrie. De fapt, dacă mă întrebați pe mine, eu sunt amator de asemenea escapade în orice perioadă a anului, nu am ținut niciodată morțiș să mă duc doar de sărbători sau ceva de genul.

Haideți așadar să vedem care sunt cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să optezi pentru un City Break în Praga și în luna lui noiembrie, nu doar de Crăciun sau Revelion.

3 motive să vizitezi Praga în luna noiembrie, via City Break

  1. Prețurile sunt mult mai mici decât perioada de vârf care începe de pe la jumătatea lunii decembrie. Vă puteți bucura de 2 zile minunate cu mai puțin de 100 de euro de persoană, via Eurolines bineînțeles. Până la urmă, mai contează și prețul și din punctul meu de vedere, chestia asta cu în sezon sau în afara sezonului e o prostie inventată de hotelieri pentru a stoarce bani extra.
  2. Praga este mult mai puțin aglomerată față de perioada verii sau cea a sărbătorilor de iarnă. Mie unul nu mi-a plăcut niciodată aglomerația și nu am înțeles niciodată de ce ai călători mii de kilometri ca să stai la o coadă? Și nu zic doar de o coadă, știm cu toții cât de aglomerată devine capitala Cehiei în aceste perioade. E un adevărat privilegiu să vizitezi orașul când este mult mai liber.
  3. Condițiile meteo sunt perfecte. Dacă te vei duce vara la Praga, nu vei putea să umbli prin soare din cauza temperaturilor prea ridicate. Dacă te duci de Crăciun, o să fie mult prea frig să mergi toată ziua pe stradă. Consider primăvara și toamna anotimpurile perfecte pentru City Break. Poți să iei la pas tot orașul și să stai pe străzi cât vrei tu, fără să ai probleme legate de confort.

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care eu unul consider Praga un oraș perfect pentru un City Break în luna noiembrie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here