Home International Cel mai înalt turn din lume al unei catedrale se va prăbuși...

Cel mai înalt turn din lume al unei catedrale se va prăbuși din cauza urinei

928
0

Cea mai înaltă biserică din lume este atacată de… urină. Turnul acesteia, înalt de 162 de metri din centrul orașului german Ulm, se află în Baden-Württemberg și oficialii spun că este erodat de acidul  și de sarea din urină. Începând de anul trecut, Primăria a impus o amendă de 100 de euro tuturor celor care sunt prinși că urinează în acea zonă.

„De jumătate de an am supravegheat atent zona, acoperită deja cu urină și vomă. E vorba despre întreținerea și conservarea clădirii” spune  Michael Hilbert, cel care se ocupă de administrarea și întreținerea clădirii. Și cum sezonul sărbătorilor se apropie, respectiv festivalul de vin și piața de Crăciun ce vor avea loc în Münsterplatz, Hilbert spune că organizatorii vor fi responsabili pentru aducerea de toalete ecologice pentru public, toalete care acum lipsesc cu desăvârșire.

Un purtător de cuvânt al orașului spune că nu se pot face prea multe din moment ce acolo sunt mereu oameni. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt afirmă că problema este ținută sub control cu ajutorul patrulelor mai dese ale poliției. Oricum, fenomenul nu a încetat în totalitate, cu toate că amenzile au fost destul de mult înăsprite.

Previous article3 motive să cauți furnizori online pentru orice domeniu ce ține de sistemul medical
Next articleCele mai înspăimântătoare minuni subterane (II)
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here