Home Tehnologie Apple amână lansarea AirPods

Apple amână lansarea AirPods

892
0
AirPods

Cu siguranță, nu e o veste bună pentru fanii Apple. Compania a anunțat că amână lansarea AirPods, căștile wireless destinate iPhone-urilor fără jack-ul de 3.5 mm. În luna septembrie, compania a dezvăluit publicului aceste căști – minune  iar miercuri a anunțat că nu sunt încă pregătiți pentru eveniment. Aceste vești vin la doar o zi înainte de evenimentul din San Francisco, în cadrul căruia Apple urmează să lanseze noul MacBook. AirPods trebuiau să se lanseze în aceeași zi dar din păcate, Apple a amânat data lansării.

„Primul feedback din partea fanilor a fost unul foarte bun. Nu vom lansa niciodată un produs pe piață dacă acesta nu este finalizat sau dacă are probleme, așa că am decis să amânăm evenimentul. Avem nevoie de ceva mai mult timp pentru a finaliza toate problemele legate de AirPods înainte de lansarea propriu-zisă” spune purtătorul de cuvânt Apple într-o declarație pentru CNN Money.

Căștile vor avea un preț de pornire în SUA de 159 de dolari, ceea ce pentru România va însemna undeva la 1000 de RON. Cele două căști Bluetooth se conectează între ele și sunt o soluție destul de bună pentru cei care și-au cumpărat un iPhone 7  sau 7 Plus.

Această tehnologie conține un microfon care va lucra cu Siri și cu comenzile vocale și niște senzori care vor știi când căștile sunt pe ureche. Deocamdată Apple nu a dorit să spună de ce a fost amânat evenimentul, dar poate vor fi făcute precizările în momentul lansării MacBook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here