Home Diverse Cât ești dispus să scoți din buzunar pentru a avea o bucătărie...

Cât ești dispus să scoți din buzunar pentru a avea o bucătărie modernă?

3331
0
bucătărie modernă

Cu toții priveam cu jind bucătăriile americanilor prin filme, în anii 90 și chiar începuturile anilor 2000. Toate erau super moderne, mari, super utilate și cu toții ne-am fi dorit una asemănătoare. Problema pe atunci era că nu prea avea cine să facă așa ceva și dacă stăm să ne gândim mai bine, nici bani nu prea erau cine știe ce. Dacă voiai mobilă de bucătărie modernă trebuia să faci cumva să o aduci de prin Germania personal sau să o cumperi de la cei care se ocupau cu așa ceva.

Mobila Bucatarie Aida
Mobila Bucatarie Aida *unican.ro

Cunosc cazuri în care oameni în toată firea au pornit prin anii 90 cu dubele prin Germania ca să-și cumpere mobilă moderă și sunt sigur că și voi ați auzit despre chestii de genul. Atunci era foarte la modă să aduci din străinătate orice, nu numai mobilă.

Dar vremurile s-au schimbat de atunci. În anul 2016 nu mai ai motive să pleci nicăieri dacă ai nevoie de mobilă de bucătărie la comandă. Tot ce trebuie să faci este să ai Google la dispoziție. Nu recomand atelierele din oraș, cele de cartier, în care se fac de obicei lucruri simple pentru că ne dorim bucătării moderne iar oamenii cu pricina au rămas oarecum rupți de realitate.

Cei care dețin asemenea ateliere nu sunt obișnuiți cu noile tehnici așa că de-asta vă trimit la Google. Există magazine online precum unican.ro de unde poți cumpăra genul acela de bucătărie de vis pe care ai văzut-o prin filme sau prin revistele de arhitectură și design. Cât vei fi nevoit să scoți din buzunar pentru așa ceva? Ei bine, de la 5000 de lei în sus.

Mobila Bucatarie Adelle  *unican.ro
Mobila Bucatarie Adelle *unican.ro

Eu unul cred că merită banii. Nu aș avea o problemă să dau 5000 sau 6000 de lei pentru o mobilă de bucătărie pentru că este locul în care probabil că aș petrece destul de mult timp, în plus ador arhitectura și designul modern. Nu mi se pare ceva exagerat din moment ce mobila pentru un simplu dormitor ajunge lejer la 3000 de lei.

Tu ce crezi? Ești dispus să dai 5000 de lei pentru o mobilă de bucătărie? Ești adeptul bucătăriilor moderne sau al celor clasice? Lasă-mi scris în comentarii ce crezi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here