Home Diverse Ce trebuie sa stii daca vrei sa te angajezi ca model in...

Ce trebuie sa stii daca vrei sa te angajezi ca model in videochat

986
0
model in videochat

Ai hotarat intr-un sfarsit ca vrei sa pornesti pe acest drum poleit cu succes si lux. Lumea videochat-ului nu este pentru oricine, astfel ca nu orice tanara frumoasa si inteligenta are si capacitatea de a excela in aceasta meserie. Tocmai de aceea, cele mai mari studiouri, precum e studioul de videochat Manequeen din Bucuresti le apreciaza pe angajatele sale si le ofera un mediu de lucru extraordinar de placut, un colectiv primitor, insa si salarii uriase.

Cu certitudine, aspectele ce te-au indemnat sa iti incepi o cariera in videochat e ca vei castiga foarte mult si ca viata ta va fi complet lipsita de griji inca din prima luna lucrata acolo. Asadar, cu siguranta ai anumite curiozitati cu privire la ceea ce au de facut mai exact modelele, cum e programul de lucru, dar si cum arata mediul in care iti vei desfasura probabil activitatea.

Cum sa castigi mult din videochat?

Ceea ce trebuie sa stii la inceput de drum e ca 50% din banii castigati provin din munca depusa de tine, iar cealalta jumatate de procent se adreseaza look-ului tau. De altfel, intotdeauna trebuie sa fii punctuala, astfel incat sa nu iti lasi admiratorii sa te astepte prea mult si sa se plictiseasca pentru ca in acest fel vor putea sa renunte din a mai plati sume mari de bani pentru a petrece un timp pretios cu tine chiar daca asta are loc din spatele camerelor web. Aspectul tau joaca un rol la fel de important, astfel ca intotdeauna trebuie sa fii imbracata sexy, sa ai un machiaj placut, dar si o coafura demna de un model.

Trebuie sa profiti din plin de imaginea ta pentru a capta atentia a unui numar cat mai mare de admiratori. Cu toate acestea, la acest aspect contribuie si atitudinea pe care o afisezi in fata lor. Cu cat esti mai dezinvolta si mai relaxata, cu atat vei reusi sa atragi mai multi admiratori, deci mai mult succes si mai multi bani. Asadar, trebuie sa fii constienta de frumusetea ta si sa profiti din plin de asta.

Cum e mediul de lucru din studio?

Spre deosebire de multe alte studiouri din tara, studioul de videochat Manequeen din Bucuresti este cunoscut pentru spatiul de lucru in care modelele isi presteaza serviciile din spatele camerei web. Ele sunt tratate in acest loc ca niste printese, astfel ca atmosfera e extraordinar de primitoare, iar decorul de vis. La Manequeen e ca si cum ai pasi in interiorul unui hotel de 5 stele. Piesele de mobilier sunt alese cu grija, astfel incat sa fie nu doar de cea mai buna calitate, ci sa creeze si un impact vizual demne de palate.2

O fi programul de lucru supra-incarcat?

Persoanele necunoscatoare intuiesc faptul ca modelele lucreaza exagerat de mult, din moment ce ajung sa castige sume atat de mari de bani. Totusi, la Manequeen ele au ocazia sa isi aleaga programul de lucru, in functie de propriile preferinte, astfel incat sa multumeasca angajatorul, dar sa fie flexibil si pentru ele. Astfel, ambele parti sunt fericite si implinite pe deplin.

Dat fiind faptul ca programul e flexibil, orice model se poate ocupa cu succes si de viata personala. Unele aleg sa lucreze dimineata, altele seara, astfel ca oportunitatile sunt diversificate.

Ceea ce trebuie sa mai stii daca vrei sa faci parte din aceasta lume, e ca nu vei reusi sa afli ce inseamna succesul deplin, decat daca perseverezi, esti serioasa si iti place ceea ce faci. Axandu-te pe aceste aspecte, vei reusi sa iti creezi un viitor luminos si bogat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here