Home Diverse Ce trebuie să iei în calcul atunci când cauți o pereche de...

Ce trebuie să iei în calcul atunci când cauți o pereche de sandale

859
0
sandale

Bărbații sunt orice numai amatori de cumpărături nu. Noi suntem genul de ființe care intră într-un magazin, pun în coș exact ce au nevoie și pleacă fără să mai zăbovească gură-cască (comparativ cu știm noi cine, nu mai dau exemple ca să nu par misogin). Evident, atunci când vine vorba despre haine sau încălțăminte, tiparul cumpărăturilor se repetă ca tras la indigo.

Bărbații nu le au cu moda, nu le au cu hainele, nu le au cu pantofii sau sandalele. Bine, poate există și pasionați de aceste domenii dar sunt foarte puțini la număr. Astfel, în cele ce urmează vom discuta despre ce anume trebuie să iei în calcul atunci când cauți o pereche de sandale astfel încât să fii mulțumit de alegerea făcută și să fie totuși o pereche care să te scoată în evidență cât de cât în sensul bun al cuvântului.

Ce trebuie să iei în calcul atunci când cauți o pereche de sandale

  • Stabilește bugetul. Bugetul este cel mai important și recomandarea mea ar fi una destul de evidentă: nu fii zgârcit. Cu cât vei cheltui mai mulți bani cu atât vei avea niște sandale mai de calitate. Am mai văzut noi sandale cu 50 de lei cărora le-a sărit talpa în 4 zile de utilizare. Dacă vrei să ai o pereche de sandale pe care să le poți folosi vreo 2 ani, orientează-te spre ceva de minim 100 RON. Altfel, vei ajunge coleg cu The Flintstones…
  • Doar online. Nu ai motive să pleci de-acasă în căutarea unei perechi de sandale. Ești bărbat, ce Dumnezeului? Nu-ți place să pierzi timpul prin oraș. Tu vrei rezolvarea imediată a problemei și nimic altceva. Internetul va fi cel mai simplu și rapid mod de a face rost de o pereche de sandale și în general, de orice. În ziua de azi poți comanda chiar și alimente de pe internet
  • Gândește-te la ce haine de vară ai. La ce culori au. Niște sandale verzi, cu pantaloni albaștri și tricou alb. Da, este rețeta de succes a unei sperietori de ciori. Ai grijă cu culorile, altfel te vei face de râs. Vedeți, aici bărbații sunt foarte dezavantajați față de femei pentru că nu se pricep la culori. Nu știu să asorteze o ținută. Ideea în principiu e destul de simplă: mergi pe alb, negru, crem, culori fără impact vizual major și totul va fi în regulă.
  • Gândește-te unde le vei purta. Dacă vei fi nevoit să le porți la niște ocazii mai speciale, vei avea nevoie de eleganță. Cele mai elegante sandale bărbătești le vei găsi pe www.sandaleavarca.ro. Dacă știi că ești genul ceva mai oficial, tot ce trebuie să faci este să alegi dintre modelele disponibile pe acel site. Sunt de calitate și foarte elegante. Dacă nu vrei să faci vreo gafă, gândește-te dinainte pe unde urmează să le încalți.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here