Home Tehnologie Apple lansează mâine iPhone 7

Apple lansează mâine iPhone 7

1157
0
iPhone 7

Apple va organiza evenimentul anual destinat lansării de produse miercuri, pe data de 7 septembrie. Aici va prezenta de asemenea următoarea generație de iPhone. Invitațiile au ajuns la presă abia ieri, moment în care totul a devenit  cât se poate de clar: evenimentul va avea lor pe 7 septembrie și va începe la orele 10 AM în San Francisco (Bill Graham Civic Auditorium).

În plus față de următoarea generație de iPhone, Tim Cook va anunța și data lansării următorului update iOS, respectiv iOS 10, data lansării update-ului pentru macOS Sierra, dar și data lansării update-ului pentru sistemul de operare smartwatch – watchOS 3.

Apple mai are de updatat și softul pentru tvOS 10, data lansării acestui update va fi făcută publică de asemenea în cadrul aceluiași eveniment. De asemenea, nu este exclus să vedem și o nouă versiune de Apple Watch, ce are deja aproape 1 an și jumătate de când a fost lansat pe piață. Speculațiile indică și o versiune superioară pentru MacBook Pro, însă sunt doar speculații în acest moment.

Printre zvonurile cele mai acerbe ce gravitează în jurul viitorului iPhone, enumerăm eliminarea jack-ului  de 3.5 mm destinat căștilor, un sistem cu două camere foto asemănător celui de pa Huawei P9 și de asemenea o nouă culoare albastră pentru modelele disponibile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here