Home Lifestyle TOP 10 cele mai prietenoase orașe din lume

TOP 10 cele mai prietenoase orașe din lume

942
0
Charleston, South Carolina

Orașele din sudul Statelor Unite, acolo unde a izbucnit Războiul Civil sunt acum cele mai prietenoase din lume, potrivit unui studiu al  Conde Nast Traveler. Din ce în ce mai multă lume vizitează Charleston. Europenii doresc să meargă acolo pentru că au auzit despre mâncare și arhitectură. Următorul oraș pe lista celor mai prietenoase este Sydney din Australia, urmat de Dublin.

Code Nest, publicația ce a adus la iveală topul celor mai prietenoase orașe din Statele Unite și cele mai prietenoase orașe din lume, a mai creat o combinație specială pentru cei de la CNN.

Astfel, cei peste 100.000 de cititori au revistei online au răspuns unui sondaj de opinie cu privire la orașul preferat, hoteluri, stațiuni, insule, linii aeriene, croaziere, destinații de vacanță de viitor și, pentru a patra oară în patru ani consecutivi, cele mai prietenoase orașe din lume.

Dacă vă întrebați cum se stabilește dacă un oraș este sau nu prietenos, ei bine, turiștii le cataloghează în funcție de localuri și modul în care este amenajat. Charleston, Savannah și Nashville, toate din sudul SUA au iești în evidență drept niște locații în care localnicii sunt foarte săritori atunci când sunt rugați să dea indicații referitoare la direcția de mers și alte tipuri de ajutor.

Hotelurile și stațiunile sunt judecate în funcție de personal, de modul în care turiștii sunt primiți, de ușurința cu care se desfășoară procedeul de cazare, uneori și în funcție de locurile special amenajate pentru copii. Orașele prietenoase mai sunt cele care sunt ușor de străbătut  din punct de vedere al navigării. Și să nu o mai lungim, avem aici topul cu cele mai 10 prietenoase orașe din lume.

TOP 10 cele mai prietenoase orașe din lume

  1. Charleston, South Carolina
  2. Sydney, Australia
  3. Dublin, Ireland
  4. Queenstown, New Zealand
  5. Park City, Utah
  6. Galway, Ireland
  7. Savannah, Georgia
  8. Krakow, Poland
  9. Bruges, Belgium
  10. Nashville, Tennessee

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here