Home Diverse Administrarea personalului – cea mai dificilă sarcină a unui antreprenor

Administrarea personalului – cea mai dificilă sarcină a unui antreprenor

839
0
Administrarea personalulu

Cei care s-au confruntat ceva vreme cu administrare de personal știu despre ce este vorba și-mi vor da dreptate când vor citi acest titlu.

Lucrul cu Revisal , gestionarea arhivei fizice a documentelor de angajare, eliberarea de adeverințe pentru salariați, întocmirea propriu-zisă a salariilor lună de lună – a ștatelor de plată și nu în ultimul rând prezentarea la controale în fața organelor statului (I.T.M) sunt un adevărat calvar ce te vor distrage destul de serios de la activitățile cu adevărat importante pentru un antreprenor.

Și să fim serioși, chiar dacă există departament de resurse umane, tot tu vei fi cel care va trebui să   ducă greul pentru că nu vei găsi să angajezi oameni cu adevărat pricepuți pe HR, care să știe legislația muncii și chestii de genul.

Cred cu tărie că această muncă de administrare de personal este de departe cea mai mare grijă a unui antreprenor chiar dacă deține un departament de HR în firmă și probabil că v-ați întrebat care ar putea fi soluția. Ei bine, din punctul mei de vedere, externalizarea acestor servicii de administrare de personal și salarizare este soluția perfectă din două motive mari și late despre care vom discuta imediat, cu toate că majoritatea le vor intui dinainte.

2 motive pentru care externalizarea departamentului HR este o soluție excelentă

  1. Scapi de grija unui departament slab pregătit care trage firma în jos și a cărui muncă oricum o vei face tot tu, omul care ar trebui să se ocupe de cu totul alte lucruri. Sarcinile pot fi preluate de o companie specializată în administrare de personal precum cei de la Persons.com.ro. Oferta Persons mi se pare foarte bună și o puteți vedea accesând linkul de la începutul articolului.
  2. Ai suficient timp să te ocupi de problemele cu adevărat importante din firmă. Dacă ești antreprenor și duci în spate niște departamente lipsite de performanță nu te mai poți concentra pe esențial. Degeaba ai viziune dacă nu ai timp să o pui în practică. Degeaba ești antreprenor dacă nu ești capabil să te ocupi de lucrurile importante. Externalizarea administrării personalului este de departe cea mai bună soluție pentru companiile care-și desfășoară activitatea într-o țară în care este foarte dificil să angajezi oameni competenți.
Previous articleViitoarele generații iPhone vor fi rezistente la apă
Next articleApple lansează mâine iPhone 7
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here